Hydro Coach - Μία εφαρμογή που θα βοηθήσει να πίνεις παραπάνω νερό και να βελτιώσεις την υγεία σου

υπενθύμιση για να πίνεις παραπάνω νερό

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό για την υγεία μας είναι το να πίνουμε μία σημαντική ποσότητα νερού κάθε ημέρα. Ωστόσο, λίγο οι ρυθμοί της ημέρας, λίγο η δική μας απροσεξία, συχνά καταλήγουμε να πίνουμε λιγότερο από το προτεινόμενο.

Το Hydro Coach είναι μία δωρεάν εφαρμογή που έρχεται να δώσει τη λύση στο παραπάνω πρόβλημα. Πρόκειται για έναν προπονητή ενυδάτωσης ο οποίος με έξυπνους τρόπους θα μας υπενθυμίζει να πίνουμε νερό. Παράλληλα θα καταγράφουμε σε αυτό πότε πίνουμε, ώστε να αναπροσαρμόζει τους στόχους μας.

Η εφαρμογή μας εμφανίζει ειδοποιήσεις όταν πρέπει να πιούμε νερό, ενώ θα εμφανίζει στοιχεία για το πόσο ενυδατωμένοι είμαστε, είτε εβδομαδιαία είτε ακόμη και μηνιαία. Ιδιαίτερα σημαντικός είναι και ο συγχρονισμός με τις υπηρεσίες Google Fit, Samsung Health και Fitbit.

Το Hydro Coach ζητάει στοιχεία όπως η ηλικία, το φύλο, το βάρος αλλά και η καθημερινότητά μας, για να μπορέσει να εξατομικεύσει τους στόχους μας. Αντίστοιχα, όσον αφορά τη καταγραφή, μας βάζει να καταχωρήσουμε στοιχεία για τα ποτήρια που χρησιμοποιούμε συχνά. Για την ώρα, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για Android, με την έκδοση για iOS να είναι υπό ανάπτυξη.

Κατεβάστε το Hydro Coach και κάντε ένα δώρο στον οργανισμό σας!

Έκδοση: 14MB
Μέγεθος:4.4
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Codium
Πηγή: hydrocoach.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram