Ιστορία App - Μια πρωτοποριακή και δωρεάν εφαρμογή για μαθητές Γ΄ Λυκείου

Δωρεάν εφαρμογή με πολλαπλές ερωτήσεις για το Μάθημα της Ιστορίας Γ' ¨Λυκείου


Από τους δημιουργούς της καινοτόμας δωρεάν εκπαιδευτικής εφαρμογής Κοινωνιολογία App, έχουμε έτοιμο ακόμα ένα δωρεάν εργαλείο, την «Ιστορία App», η οποία είναι μια πρωτοποριακή και δωρεάν εφαρμογή που απευθύνεται σε εξεταζόμενους του μαθήματος της Ιστορίας Προσανατολισμού Γ' Λυκείου των Ανθρωπιστικών Σπουδών (Α.Σ.). 

Η εφαρμογή περιλαμβάνει ερωτήσεις Σωστού/Λάθους και Πολλαπλής Επιλογής βασισμένες στην προς εξέταση ύλη. Είναι εύχρηστη και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαθητή που θέλει να επαληθεύσει τις γνώσεις του εύκολα και διασκεδαστικά.

Ο εξεταζόμενος επιλέγει τα κεφάλαια που θέλει να ασκηθεί, χρονομετρώντας την προσπάθειά του. Στο τέλος κάθε δοκιμασίας, περιλαμβάνονται οι ορθές απαντήσεις και οι σελίδες του βιβλίου στις οποίες θα μπορούσε να ανατρέξει ο μαθητής.

Αξίζει να αναφερθούμε σε όλους τους συντελεστές:

Μάριος Οικονόμου: Δάσκαλος- Φιλόλογος- ΜEd Ειδικός Παιδαγωγός
Νίκος Τσουκάλης- Χαϊκάλης: Φιλόλογος - Υποψήφιος Διδάκτωρ Πα.Δ.Α.
Αιμίλιος Σεϊμένης: Προγραμματιστής- Προπτυχιακός Φοιτητής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Αντώνης Γραικίωτης: Σχεδιαστής- Προπτυχιακός Φοιτητής Τμήματος Μηχανικών Αυτοματισμού
ΕΚΠΑ

σ.σ: Μακάρι, στη δική μου γενιά, (1994) όταν έδινα εξετάσεις, να είχαμε πρόσβαση σε τόσο ωραία βοηθητικά εργαλεία. Σήμερα η γνώση είναι παντού, αρκεί να έχεις όρεξη να την αναζητήσεις. 

Έκδοση
: 1.0
Μέγεθος: 32 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω
Προγραμματιστής: Αιμίλιος Σεϊμένης
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram