iTest - Το Android τεστ της Samsung για τους κατόχους iPhone

δοκιμαστικό android σε iphone


Όπως θα έχετε παρατηρήσει, κατά καιρούς Samsung και Apple φαγώνονται για το ποιος έχει τα καλύτερα smartphone. Αποτέλεσμα αυτής της κόντρας που κρατά εδώ και πολλά χρόνια είναι διάφορες έξυπνες διαφημίσεις, εφαρμογές αλλά και ιστοσελίδες με μπηχτές προς τον αντίπαλο.

Το τελευταίο αποτέλεσμα αυτής της κόντρας είναι μία έξυπνη ιστοσελίδα που δημιούργησε η Samsung. Το iTest σχεδιάστηκε για να μπορέσουν οι κάτοχοι iPhone να πάρουν μία γεύση από το Android και το One UI της Samsung. Οι κάτοχοι των συσκευών της Apple αφού εισέλθουν στην ιστοσελίδα θα μεταφερθούν σε ένα Android περιβάλλον ώστε να μπορέσουν να εξοικειωθούν με την αλλαγή πριν αγοράσουν Android συσκευή. Είναι δηλαδή ένα είδος μικρού τεστ, που αποτελεί και μία ξενάγηση στο λειτουργικό της Google και τις δυνατότητές του. Πέρα από την αστεία πλευρά της ιστοσελίδας, αυτή μπορεί να φανεί χρήσιμη σε χρήστες iPhone που σκέφτονται να το αντικαταστήσουν με ένα Android smartphone.

Για να εισέλθουμε στην ιστοσελίδα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε iOS συσκευή. Διαφορετικά, αν μπούμε από υπολογιστή θα εμφανιστεί ένα QR code για να το σκανάρουμε από iPhone, ενώ αν μπούμε από Android θα εμφανιστεί μήνυμα που θα μας ενημερώνει πως ήδη έχουμε το σωστό λειτουργικό.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.itest.nz/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram