Remove Unwanted Object - Δωρεάν εφαρμογή για εύκολη αφαίρεση αντικειμένων από φωτογραφίες

remove unwanted object app free

Δεν είναι λίγες οι φορές που τραβάμε μία φωτογραφία και βλέποντάς την αργότερα, παρατηρούμε πράγματα που ιδανικά δε θα θέλαμε να βρίσκονται μέσα σ’ αυτή. Ανθρώπους, αντικείμενα, κάποιο αυτοκίνητο, υπάρχουν διάφορα στοιχεία που θα μπορούσαν να χαλάσουν μία φωτογραφία. Εκτός από αυτό, μπορεί κάποιος να επιθυμεί να κρύψει την πινακίδα του αυτοκινήτου του, κάποια διεύθυνση κ.ά.

Με τη δωρεάν εφαρμογή Remove Unwanted Object δε χρειάζεται να ανησυχούμε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πρόκειται γι μια δωρεάν Android εφαρμογή, με την οποία έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρέσουμε από τις φωτογραφίες οτιδήποτε μας είναι ανεπιθύμητο με πολύ απλά βήματα.
 
Επιλέγουμε τη φωτογραφία που θέλουμε από το Gallery ή από κάποιον άλλο φάκελο, πατάμε στο brush (βούρτσα) που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης και έπειτα «χρωματίζουμε» το σημείο που θέλουμε να εξαφανιστεί. Όταν τελειώσουμε, κάνουμε κλικ πάνω στο κουμπί «process» ώστε να γίνει η επεξεργασία της φωτογραφίας. Αμέσως μετά, θα εμφανιστεί στην οθόνη μας η φωτογραφία χωρίς το ανεπιθύμητο στοιχείο.

Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή, αφού μπορούμε να εξαφανίσουμε πράγματα χωρίς να αλλοιώσουμε τη φωτογραφία με κάποιο χρώμα ή μωσαϊκό. Το Remove Unwanted Object είναι διαθέσιμο δωρεάν για Android smartphone μέσω του Google Play Store

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 6.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: BG.Studio
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης
 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram