Roblox - Κατέβασε δωρεάν το επιτυχημένο παιχνίδι που σαρώνει στις μικρές ηλικίες

δωρεάν παιχνίδι υπολογιστές roblox δωρεάν

Τι είναι το Roblox και γιατί όλοι μιλάνε για αυτό; Το πιθανότερο είναι να το ακούσεις από κάποιο παιδί και να νιώσεις άβολα που σου μιλάει για κάτι που εσύ δεν ξέρεις.

Πάμε να το δούμε όμως από την αρχή. Το Roblox είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, smartphone, tablet και κονσόλες Xbox. Το να περιγράψει κανείς το Roblox δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Πρόκειται για ένα ψηφιακό σύμπαν, μέσα στο οποίο μπορούμε να βρούμε αμέτρητους κόσμους δημιουργημένους από την ίδια τη κοινότητα.

Ο παίκτης μπορεί να μπει σε όποιον κόσμο θέλει, να δημιουργήσει τον δικό του, αρκεί να φτιάξει ένα δωρεάν λογαριασμό. Θέλεις να παίξεις μία περιπέτεια; Να αναμετρηθείς με αντιπάλους; Να κάτσεις απλά σε ένα κόσμο και να μιλήσεις με τους φίλους σου; Όλα τα παραπάνω είναι δυνατά μέσα στο Roblox!

Το καλύτερο; Το Roblox υποστηρίζει  cross-play, δηλαδή το παιχνίδι μεταξύ παικτών ακόμη και αν αυτοί παίζουν σε διαφορετικές πλατφόρμες! Μπορείς να κατεβάσεις το Roblox εντελώς δωρεάν μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows, Xbox
Κατασκευαστής: Roblox Corporation
Πηγή: roblox.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram