Sklava24 - Απίστευτη εφαρμογή που αγοράζεις γυναίκες/σκλάβες για ένα 24ωρο

Σκλάβα24 - Εφαρμογή που αγοράζεις σκλάβες

Όταν το βλέπαμε δεν το πιστεύαμε! Στα σκαριά είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σύμφωνα με τους δημιουργούς της, θα έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις πραγματικές γυναίκες ως σκλάβες για ένα και μόνο 24ωρο. 

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες αυτές είναι εθελόντριες οι οποίες θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον μέσω μιας online αίτησης για να μπουν προς πώληση. Δεν χρειάζεται να έχουν κάποια ιδιαίτερα προσόντα, απλά είναι υποχρεωμένες να έχουν 3 φωτογραφίες και να δηλώνουν τα πραγματικά σωματομετρικά τους στοιχεία. Η πληρωμή θα γίνεται με Paypal, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα είναι σε θέση να αγοράσουν γυναίκες/σκλάβες για ένα 24ωρο και να τις κάνουν ό,τι θέλουν, εκτός από σωματική βλάβη, όπως τονίζουν οι εμπνευστές της εφαρμογής. 

Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εγκληματικής ενέργειας, θα πρέπει οι αγοραστές, -από πριν- να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους μέσω του Taxisnet. 

Δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το ποσό που πρέπει να καταβληθεί για κάθε σκλάβα. Φυσικά, η κάθε αγορά θα πρέπει να γίνεται με γυναίκες που θα βρίσκονται στον ίδιο νομό με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή. 

Μείνετε συντονισμένοι σε αυτό το άρθρο, και για οτιδήποτε νεότερο με τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής, θα σας ενημερώσουμε άμεσα. 
Αα! και καλό μήνα! 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram