The Higher Lower Game - Ένα εθιστικό και ενδιαφέρον δωρεάν παιχνίδι για browser

δωρεάν διασκεδαστικό παιχνίδι για browser


Το The Higher Lower Game είναι ένα διασκεδαστικό online δωρεάν παιχνίδι, που βασίζεται στα search που γίνονται στο Google.

Μόλις μπούμε στο site, θα κληθούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο mode: το classic και το beat the clock. Στο πρώτο παίζουμε την κλασική έκδοση του παιχνιδιού, όπως λέει και το όνομά της, ενώ στο δεύτερο θα έχουμε αντίπαλο και το χρόνο.

Αφού επιλέξουμε τον τρόπο παιχνιδιού, θα εμφανιστούν δύο διαφορετικά keywords. Για το keyword που θα εμφανιστεί αριστερά, το ίδιο το παιχνίδι θα σας πει τον αριθμό των search που έχουν γίνει κι έτσι θα πρέπει εμείς να επιλέξουμε αν το δεύτερο keyword είχε περισσότερα ή λιγότερα searches (Higher/Lower). Αφού αποφασίσουμε, θα αποκαλυφθεί ο αριθμός και γι’ αυτό, το δεύτερο keyword κ.ο.κ. Αυτός είναι και ο τρόπος που συνεχίζεται το παιχνίδι μέχρι να γίνει ένα λάθος και τελειώσει το παιχνίδια.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ίσως αρκετές φορές μας εξέπληξε το ότι μία λέξη ή φράση έχει περισσότερα search από μία άλλη που θεωρούσαμε πολύ πιο δημοφιλή. Επιπλέον, δύο πολύ θετικά στοιχεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε πολύ γρήγορα νέο παιχνίδι μετά το ένα λάθος, πατώντας απλά “Play Again” και δεύτερον, η προβολή του σκορ στο τέλος κάθε γύρου, ώστε να έχουμε το στοιχείο του ανταγωνισμού με φίλους!

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην αρχή του παιχνιδιού, μας δείχνει από ποια χρονιά είναι τα search που έχουν γίνει. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή «παίζει» η χρονιά του 2017, άρα να το έχουμε υπόψη μας, διότι είναι πολύ σημαντικό στοιχείο να θυμηθούμε τα Virals θέματα εκείνης της χρονιάς. 

Εκτός, από την ιστοσελίδα, το Higher Lower Game είναι προσβάσιμο και μέσω των δύο εφαρμογών για Android και iOS!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: higherlowergame.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram