This is sand - Εντυπωσιακή ιστοσελίδα και εφαρμογή για ζωγραφική με... άμμο

δωρεάν εφαρμογή ζωγραφικής android ios

Το This Is Sand είναι μία πλατφόρμα ζωγραφικής και δημιουργικότητας. Πρόσβαση σε αυτή μπορούμε να έχουμε εντελώς δωρεάν είτε μέσω της ιστοσελίδας του, είτε από κινητό μέσω της εφαρμογής, που διατίθεται στα Google Play και App Store.

Ουσιαστικά, με αυτό το site μπορούμε να φτιάξουμε διάφορα σχέδια χρησιμοποιώντας το στοιχείο της άμμου και να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς σε χρώματα και σχήματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε πρωτότυπες ζωγραφιές από άμμο.
 
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα, βρίσκουμε το Play Now button και πατώντας σε αυτό, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη δημιουργία. Στο επάνω μέρος δεξιά, υπάρχει ένα κυκλικό κουμπί, μέσω του οποίου επιλέγουμε τα χρώματα. Αφού επιλέξουμε, μπορούμε να ξεκινήσουμε να ρίχνουμε άμμο κάνοντας κλικ στην οθόνη. Η άμμος ακολουθεί τους νόμους της φυσικής, έτσι αν ρίξουμε αρκετή σε ένα σημείο τότε αυτή θα αρχίσει να κατρακυλά, όπως θα γινόταν και στη πραγματικότητα!

Τέλος, αφού έχουμε τελειώσει με το σχέδιο μας, μπορούμε να επιλέξουμε το check και να το αποθηκεύσουμε ή το X για να το σβήσουμε. Αν, επίσης, θέλουμε να πάρουμε ιδέες, μπορούμε να μεταβούμε στην αρχική σελίδα, απ’ όπου ξεκινήσαμε, και να δούμε τις δημιουργίες άλλων χρηστών. Πολλές από αυτές μοιάζουν με πραγματικά έργα τέχνης, ενώ άλλες... μοιάζουν με αυτό που φτιάξαμε εμείς!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: thisissand.com


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Beige Elephant
Πηγή: thisissand.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram