Tsougkra-to - Πάσχα 2023 με τσούγκρισμα αβγών εξ' αποστάσεως

Τσούγκρισμα αβγών εξ' αποστάσεως


Από τις προηγούμενες καραντινάτες χρονιές η δημιουργικότητα των Ελλήνων δεν άργησε να έρθει και στο έθιμο του Πάσχα, το κλασικό τσούγκρισμα αβγών.  Εδώ, έρχεται ο Έλληνας προγραμματιστής Laen Akor, ο οποίος δημιούργησε την εφαρμογή Tsougkra-to, για να μπορέσουμε, να τσουγκρίσουμε τα αβγά εξ' αποστάσεως με αγαπημένα πρόσωπα που πιθανόν δεν είναι μαζί μας αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, απλή στη χρήση και το μόνο που έχουμε να κάνουμε αφού την κατεβάσουμε από το Play Store της Google, είναι να συνδεθούμε με το Gmail μας και να προσκαλέσουμε το πρόσωπο που επιθυμούμε να μονομαχήσουμε στο τσούγκρισμα. 

Επιπλέον, μπορούμε να βάψουμε το αβγό μας στο χρώμα που μας αρέσει και να περιμένουμε τον αντίπαλο να αποδεχτεί το challenge! Μπορεί να σου φαίνεται σαχλό το όλο εγχείρημα αλλά δεν μπορείς να πεις, την πλάκα του την έχει. Καλά τσουγκρίσματα! 

Έκδοση: 1.7.6
Μέγεθος: 4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Laen Akor
Πηγή: appakia.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal