ΤζάμπαCast #12: Γίνει ο άρχοντας του πληκτρολογίου

ΤζάμπαCast - Προτείνουμε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές

Το 12ο ΤζάμπαCast ανέβηκε στο Youtube και στις Podcast υπηρεσίες, όπου ο Πάνος κι εγώ -για ακόμη μία βδομάδα- μιλάμε για την αφρόκρεμα των άρθρων της προηγούμενης εβδομάδας, όπως διαμορφώθηκε από εσάς, τους αναγνώστες μας. 

Τι θα λέγατε να δούμε μαζί: 21 χρήσιμες συντομεύσεις στα Windows 10, να ακούσουμε αλλά και να χρησιμοποιήσουμε μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα, να φτιάξουμε email στην πιο ασφαλή υπηρεσία του κόσμου, να μπούμε στον υπολογιστή του φίλου μας από μακριά και να επεξεργαστούμε βίντεο από το smartphone μας! 
Αν σου αρέσουν τα παραπάνω, που να δεις το δωρεάν τεστ προσωπικότητας που θα σε τρομάξει με την ακρίβειά του αλλά και το απίστευτο εργαλείο που σου επιτρέπει να εντοπίσεις χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους. 

 Για να ακούσεις το podcast, ακολούθησε το σύνδεσμο ► ΤζάμπαCast #12

Επειδή ένα podcast δεν είναι μόνο Youtube, στη περιγραφή του βίντεο θα δείτε όλα τα links που οδηγούν στις δημοφιλέστερες υπηρεσίες podcast για να μας ακούσετε όπου και όπως θέλετε. Επίσης, οτιδήποτε αναφέρουμε στο podcast, υπάρχει σε λινκ (στην περιγραφή του βίντεο) για να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο άρθρο. 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram