What happened in my birth year - Μάθε τι συνέβη τη χρονιά που γεννήθηκες

χρονιά γέννησης τι συνέβη


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια ήταν τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που γεννήθηκες; Αν ναι, υπάρχει ένας εύκολος, γρήγορος και δωρεάν τρόπος να τα μάθεις, φυσικά με τη βοήθεια του διαδικτύου και, πιο συγκεκριμένα, μέσω μιας ιστοσελίδας.

Ο λόγος για τη διασκεδαστική ιστοσελίδα What happened in my birth year, του οποίου το όνομα δε θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα το τι κάνει. Μόλις μπεις στο site, θα δεις μια λευκή σελίδα με μία μόνο πρόταση, το όνομα του.
 
Θα παρατηρήσεις ότι το my birth year βρίσκεται μέσα σ’ ένα πλαίσιο, στο οποίο αν κάνεις κλικ, θα σβηστεί, ώστε να γράψεις την ημερομηνία γέννησής σου (ή οποιαδήποτε άλλη επιθυμείς). Μόλις τη γράψεις και πατήσεις το Enter, το site θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα τα έτη και κάποια στιγμή θα ξεκινήσει να περιγράφει τα γεγονότα της χρονιάς που πληκτρολόγησες, με τη μορφή κειμένου, στο οποίο μπορεί να περιλαμβάνονται και σχετικές εικόνες.

Το κείμενο θα εμφανίζεται αργά, σαν ένας αφηγητής να σε μεταφέρει πραγματικά πίσω στη χρονιά που γεννήθηκες. Έτσι, μπορείς να κάνεις ένα γρήγορο ταξίδι στο χρόνο και να μάθεις πώς ήταν ο κόσμος τότε!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: whathappenedinmybirthyear.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram