123apps - Μία απίθανη σουίτα web εφαρμογών για επεξεργασία ήχου, βίντεο και PDF


123 web apps

Θες να επεξεργαστείς ένα βίντεο ή ένα αρχείο ήχου; Να πραγματοποιήσεις μία ηχογράφηση; Να μετατρέψεις ένα PDF σε άλλο τύπο αρχείου; Να μετατρέψεις ένα αρχείο ήχου ή βίντεο από ένα τύπο σε ένα άλλο; 

Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να κάνεις όλα τα παραπάνω, εντελώς δωρεάν, μέσα από μία και μόνο ιστοσελίδα; Απίστευτο αλλά αληθινό! Το 123apps είναι μία ιστοσελίδα που μέσα της θα βρεις πάρα πολλά εργαλεία που θα βοηθήσουν στις παραπάνω περιπτώσεις.

Η κατηγορία Video Tools περιλαμβάνει εφαρμογές για να κόψεις ένα βίντεο, να το κάνεις crop, rotate, flip, loop, να προσθέσεις κείμενο, να αφαιρέσεις ένα logo από αυτό, να αλλάξεις την ένταση του ήχου ή ακόμη και την ταχύτητα αναπαραγωγής του. Παράλληλα το 123apps έχει το δικό του web app για καταγραφή βίντεο!

Λίγο παρακάτω βρίσκεται η κατηγορία Audio Tools στην οποία μπορούμε να επεξεργαστούμε ένα αρχείο ήχου. Μπορούμε να το κόψουμε, να το ενώσουμε με άλλα αρχεία, να το αποθηκεύσουμε με διαφορετική ένταση και ρύθμιση των συχνοτήτων του ήχου. Εκτός των παραπάνω υπάρχει και πρόγραμμα εγγραφής ήχου/ηχογράφησης.

Η επόμενη κατηγορία αφορά την επεξεργασία αρχείων PDF. Ανάμεσα στις διαθέσιμες λειτουργίες είναι το ξεκλείδωμα αρχείων PDF, η ένωση αρχείων ή η εξαγωγή σελίδων ως ξεχωριστά αρχεία. Παράλληλα, υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία για μετατροπή ενός αρχείου PDF σε Word, Excel, JPG αλλά και για τις αντίστροφες μετατροπές.

Τέλος, υπάρχουν τα web apps για μετατροπή αρχείων ήχου και βίντεο από ένα τύπο αρχείου σε οποιονδήποτε άλλο. Το 123apps είναι εντελώς δωρεάν και πραγματικά κέρδισε επάξια τη θέση του στους σελιδοδείκτες μας!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 123apps.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram