A Good Movie to Watch - Ενδιαφέρουσες προτάσεις ταινιών ανά κατηγορία στο Netflix και όχι μόνο

τι ταινία να δω σήμερα


Σήμερα θα δούμε ακόμη μία έξυπνη ιστοσελίδα που έρχεται να δώσει λύση στην ερώτηση «Ποια ταινία να δω σήμερα;». Ο λόγος για το A Good Movie to Watch, που όπως δηλώνει και το όνομά του, υπόσχεται να μας προτείνει καλές ταινίες για να δούμε.

Πότε όμως μία πρόταση είναι καλή; Φυσικά όταν η ίδια η ταινία έχει ψηφιστεί από κριτικούς και χρήστες και ακριβώς αυτό κάνει η σελίδα: Ψ
άχνει για ταινίες με υψηλές βαθμολογίες χρηστών και κριτικών. Επίσης, ό,τι ταινία βλέπουμε στην σελίδα έχει αξιολογηθεί από τα μέλη της ομάδας και η παρουσία της εκεί είναι δικαιολογημένη. 

Οι δημιουργοί της σελίδας αναφέρουν: Έχουμε μόνο ταινίες και σειρές που έχουν λάβει βαθμολογία 7/10 και πάνω στο IMDb και τουλάχιστον 70% στο Rotten Tomatoes.

Πέρα από το να χρησιμοποιήσει κανείς το A Good Movie to Watch ως σημείο εύρεσης ταινιών, διαθέτει και μηχανή αναζήτησης που μπορεί να φιλτράρει σε ποιες συνδρομητικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμη κάθε ταινία. Έτσι μπορούμε να ψάξουμε ταινίες που είναι διαθέσιμες στο ελληνικό Netflix, ή μόνο στο Amazon Prime, ώστε να τις βλέπουμε νόμιμα και γρήγορα.


Το A Good Movie to Watch κατάφερε να μας κερδίσει και πλέον ανήκει στη λίστα των σελιδοδεικτών μας!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: agoodmovietowatch.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram