Anchor - Ξεκίνα δωρεάν το δικό σου podcast στο Spotify και άλλες πλατφόρμες

πως να ανεβάσω podcast Στο spotify

Μία από τις τελευταίες μόδες του διαδικτύου είναι φυσικά τα podcast. Αρκετές ιστοσελίδες, παρέες αλλά και εταιρίες έχουν πλέον το δικό τους, ανάμεσά τους και το Dwrean.net με το δικό μας, ΤζάμπαCast! Podcast ονομάζονται οι ηχογραφημένες εκπομπές που ασχολούνται με ένα ή περισσότερα θέματα. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν διαθέσιμα podcast, ακόμη και στα Ελληνικά, σε πλατφόρμες όπως το YouTube, το Spotify, το Google Podcasts και το iTunes.

Το Anchor.fm είναι μία πλατφόρμα που μας επιτρέπει εύκολα και απλά να δημιουργήσουμε το δικό μας podcast. Αφού κάνουμε λογαριασμό στη σελίδα, μπορούμε να ξεκινήσουμε να ανεβάζουμε τα αρχεία ήχου των επεισοδίων του podcast μας. Το Anchor, διαθέτει επιπλέον ένα απλό εργαλείο επεξεργασίας αρχείων ήχου για μικρές διορθώσεις πριν κάτι ανέβει σε αυτό.

Μόλις το podcast που ηχογραφήσαμε ανέβει στο Anchor, μπορούμε πολύ εύκολα να το δημοσιοποιήσουμε σε υπηρεσίες με ελάχιστη προσπάθεια. Με λίγα κλικ του ποντικιού το podcast μας γίνεται διαθέσιμο σε Spotify, Google Podcasts, iTunes και όλες τις υπόλοιπες γνωστές υπηρεσίες. Ο καθένας πλέον έχει τη δική του φωνή και όλα τα φόντα να κερδίσει ακροατές, εφόσον το υλικό που παράγει είναι ενδιαφέρον.

Το Anchor μπορεί να φιλοξενήσει εκατοντάδες επεισόδια εκπομπών, χωρίς να ζητήσει ούτε ένα ευρώ! Το παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα η πλατφόρμα να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, τόσο ώστε να αγοραστεί από το ίδιο το Spotify. Ευτυχώς η λειτουργία της πλατφόρμας δεν επηρεάστηκε και το Anchor παραμένει κορυφαίο στο είδος του!

Μάλιστα, το Anchor απέκτησε και τη δική του εφαρμογή για Android και iOS, μέσα από την οποία μπορούμε να γράψουμε και να ανεβάσουμε τη δική σας podcast εκπομπή από το smartphone μας!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: anchor.fm


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram