Clipt - Γρήγορη αντιγραφή-επικόλληση μεταξύ smartphone και υπολογιστή για κείμενα, εικόνες και αρχεία

copy paste εικόνων, κειμένου και αρχείων μεταξύ υπολογιστή και Smartphone

To Clipt είναι μία ολοκαίνουρια δωρεάν εφαρμογή της OnePlus! Σκοπός του Clipt είναι η δημιουργία ενός κοινού πρόχειρου μεταξύ πολλών συσκευών, όπως smartphone, tablet, laptop και υπολογιστές. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατή η αποστολή αποσπασμάτων κειμένου, εικόνων αλλά και αρχείων μεταξύ των συσκευών.

Η εφαρμογή έρχεται να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει, καθώς ο καθένας έχει βρει την δική του πρόχειρη λύση στο παραπάνω. Άλλοι στέλνουν mail στον εαυτό τους, άλλοι χρησιμοποιούν το Messenger ή ακόμη και το Viber. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες παρόμοιες εφαρμογές, όμως η απλότητα του Clipt μας κέρδισε.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι αρκετά απλός. Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή στο Android smartphone ή tablet μας, πρέπει να εγκαταστήσουμε το αντίστοιχο Chrome Extension στον υπολογιστή μας. Έπειτα η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί το Google Drive μας ως temp φάκελο για να πραγματοποιούνται οι μεταφορές. Ένα άλλο πρόβλημα που λύνεται με το Clipt είναι αυτό της αποστολής μεγαλύτερων αρχείων, κάτι που είναι αδύνατο να γίνει μέσω της λύσης των mail στον εαυτό μας, αφού εδώ το μόνο όριο που υπάρχει είναι ο διαθέσιμος χώρος στο Drive μας.

Η OnePlus έχει δεσμευτεί πως σύντομα θα κυκλοφορήσει την εφαρμογή και για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS.

Έκδοση: 1.1.4
Μέγεθος: 11 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, Browser Extension
Κατασκευαστής: OnePlus
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram