My brother simple (Εγώ και ο αδερφός μου) - Δωρεάν ταινία στο Ertflix που θα σε καθηλώσει

My brother simple - Μια ταινία που θα σε καθηλώσει

Μια ταινία σταθμός, μια ταινία που συγκινεί, μια ταινία που πρέπει να δεις! Η ταινία με τίτλο «My brother simple» που έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ της Σαγκάης το 2017, διατίθεται εντελώς δωρεάν από την υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ. Θα είναι διαθέσιμη μέχρι και την 10 Μαΐου 2021 (όπως αναφέρεται στην πλατφόρμα της ΕΡΤ), οπότε βιαστείτε να την απολαύσετε. 

Υπόθεση του έργου:

Ο Μπεν και ο αδελφός του είναι οι καλύτεροι φίλοι από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Ο Σίμπελ («Έτσι Απλά») είναι 22, αλλά έχει τη διανοητική ηλικία ενός τρίχρονου.

Παρόλο που η ζωή μαζί του είναι και μπελάς, ο Μπεν δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτόν Όταν η μητέρα τους πεθαίνει αναπάντεχα, ο Σίμπελ πρέπει να μπει σε ίδρυμα. Αλλά ο Μπεν δεν το δέχεται. Τα αδέλφια το σκάνε μαζί και μετά από μια τρελή οδύσσεια και αφού πέρασαν μία νύχτα έξω, ο Μπεν συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο μία λύση: να βρουν τον πατέρα τους, που έχουν να δουν 15 χρόνια.
Μια ταινία σε σκηνοθεσία του Markus Goller όπου πρωταγωνιστούν οι: David Kross, Frederick Lau και David Berton, απλά δεν πρέπει να τη χάσεις. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram