Εγκατάσταση Android Εφαρμογών στο κινητό...από το PC

Εγκατάσταση εφαρμογών Android στο κινητό...χωρίς το κινητό


Να ένα πολύ εύκολο και γρήγορο «σφηνάκι» How to που μόλις εντόπισα και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας. Πρόκειται να εγκαταστήσουμε εφαρμογές από το Google Play Store στο κινητό μας, χωρίς να έχουμε το κινητό μας! 
Ναι, μπορείς να το κάνεις καθώς περιηγείσαι στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή σου και πέφτεις πάνω σε μια εφαρμογή στο store της Google που σε ενδιαφέρει αλλά βαριέσαι τώρα να πας στο σαλόνι και να πάρεις το κινητό. 

Εφόσον είσαι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σου στη Google (όλοι μας έχουμε έναν τέτοιο λογαριασμό), μπορείς να πατήσεις το κουμπί «εγκατάσταση» στην Android εφαρμογή που βλέπεις από τον υπολογιστή σου στο Google Play Store και αμέσως θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σε ρωτάει σε ποιο κινητό θέλεις να εγκατασταθεί. Αν έχεις πάνω από ένα, σου δείχνει τα διαθέσιμα κινητά σου (με το όνομά της συσκευής για το καθ' ένα). Δες το παρακάτω Screenshot:

Εγκατάσταση εφαρμογών Android από τον υπολογιστή


Αφού λοιπόν πατήσεις για να κάνεις την εγκατάσταση, θα ενημερωθείς μ' ένα νέο μήνυμα ότι η εφαρμογή θα εγκατασταθεί σύντομα στο κινητό σου. Που σημαίνει ότι μόλις ανοίξεις το κινητό σου και το Google Play Store, η εφαρμογή θα είναι εκεί και θα σε περιμένει κανονικά εγκατεστημένη! Καλό ε; Δοκίμασέ το. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram