Eurovision App - Δες τα αποτελέσματα, τους στίχους και χειροκρότησε ψηφιακά

η επίσημη εφαρμογή της Eurovision 2021

Η ώρα της Eurovision έφτασε και εμείς δεν θα μπορούσαμε να την αφήσουμε έτσι. Το Eurovision App είναι η επίσημη εφαρμογή του διαγωνισμού τραγουδιού και διατίθεται δωρεάν για Android και iOS!

Πρόκειται για μία φανταστική εφαρμογή με πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Το Eurovision App θα απογειώσει την εμπειρία παρακολούθησης της φετινής Eurovision. Μέσα στην εφαρμογή βρίσκονται όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικό υλικό για τις συμμετοχές όλων των χωρών.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού η εφαρμογή μετατρέπεται σε ένα απίστευτο εργαλείο που μας ενημερώνει για τα πάντα. Ποια χώρα εμφανίζεται επόμενη, ποιο τραγούδι ακούμε, πληροφορίες για την συμμετοχή κάθε χώρας και φυσικά οι στίχοι του κάθε τραγουδιού, για να μπορέσεις να τραγουδήσεις μαζί με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη!

Οι λειτουργίες δεν σταματούν όμως εδώ αφού ο φετινός διαγωνισμός είναι λίγο διαφορετικός, χωρίς παρουσία κοινού. Όμως, μέσω της εφαρμογής μπορούμε να χειροκροτήσουμε ψηφιακά -και δωρεάν- τις συμμετοχές που μας αρέσουν και στο στάδιο θα ακουστούν τα χειροκροτήματα όλων, σαν να υπήρχε πραγματικό κοινό. Περισσότερα ψηφιακά χειροκροτήματα θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερης έντασης χειροκρότημα στην πραγματική σκηνή και έτσι όλοι θα νιώθουν συνδεδεμένοι, όσο μακριά και αν βρίσκονται.

Φυσικά, μέσω της εφαρμογής μπορείς και να ψηφίσεις την χώρα της επιλογής σου, αλλά πρόκειται για μία λειτουργία που δεν είναι δωρεάν και απαιτεί την αποστολή μηνύματος ή την κλήση, με τις χρεώσεις να μην είναι αμελητέες.

Κατέβασε την εφαρμογή τώρα ζήσε τον διαγωνισμό και μάθε πρώτος τα αποτελέσματά της Eurovision 2021! Σε τι θέση θα τερματίσει η Ελλάδα άραγε;

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Digigame
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram