«Ομάδα Προσφοράς από τον ΟΠΑΠ» - Βοήθησε παιδιά που το έχουν ανάγκη απλά παίζοντας παιχνίδια

Ομάδα προσφοράς από τον ΟΠΑΠ
Μέσα από τις διασκεδαστικές δοκιμασίες/παιχνίδια της εφαρμογής του ΟΠΑΠ με τίτλο «Ομάδα Προσφοράς», μπορούμε να συγκεντρώσουμε πόντους και ο ΟΠΑΠ με τη σειρά του θα τους μετατρέψει σε έργα στήριξης για διάφορους φορείς, με σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των παιδιών που το έχουν ανάγκη. 

Μέχρι στιγμής μέσω της εφαρμογής έχει καταφερθεί η συμβολή στην ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Π.Α. Κυριακού», να βοηθηθούν 5.112 παιδιά, παίζοντας για την υλοποίηση τεσσάρων (4) κατασκευαστικών έργων στα «Παιδικά χωριά SOS», το «Κέντρο αγάπης Ελευσίνας» και στο «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα», ενώ πρόσφατα έχει επιλεχθεί μια από τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας «ΟΠΑΠ Forward».

Τι περιμένεις λοιπόν, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές με Android και iOS λειτουργικά συστήματα και μπορείς να την κατεβάσεις από τα download links που ακολουθούν. 

Έκδοση: 11.0.8 (Android) - 8.5 (iOS)
Μέγεθος: 48 MB (Android) - 178.6 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω - iOS 10 και άνω
Κατασκευαστής: ΟΠΑΠ
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram