Πόσοι εμβολιάστηκαν έως τώρα - Online tracker με το σύνολο των εμβολιασμένων στην Ελλάδα

Online ο αριθμός των εμβολιασμών στην Ελλάδα

Όσο πιο γρήγορα φτάσουμε στα επιθυμητά στατιστικά εμβολιασμένων ανθρώπων, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσουμε με την ιό του Covid-19 και θα έρθει αυτή η ρημάδα κανονικότητα μια ώρα αρχύτερα. Μέσω του Gov.gr υπάρχει ένας online tracker, που καταγράφει τον αριθμό των εμβολιασμένων στην Ελλάδα, και αν μη τι άλλο, είναι ένας καλός τρόπος να υπενθυμίσουμε στους αρνητές των εμβολίων πως αν δεν κάνεις το εμβόλιο, μπορεί να είσαι ο υπαίτιος πολλών άσχημων πραγμάτων, και ας μην αναφερθώ πιο συγκεκριμένα, διότι θα στενοχωρήσω πολλούς. 

Μέσω του tracker λοιπόν, θα έχεις άμεση ενημέρωση των συνολικά εμβολιασμένων ανθρώπων στην Ελλάδα (1ης και 2ης δόσης), αυτών που έχουν κάνει μόνο την 1η δόση και αυτών που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις. 
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, 3.868.356 εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί, από τους οποίους οι 2.561.871 έχουν κάνει την πρώτη δόση και οι 1.335.798 έχουν κάνει και τις δύο δόσεις. Τα στατιστικά αυτά είναι μέχρι και χθες 11 Μαΐου 2021 στις 21:00, ενώ ανανεώνονται κάθε ημέρα την ίδια ώρα. 

Εκτός του αριθμού των εμβολιασμών, μπορούμε να δούμε αναλυτικά δεδομένα ανά Περιφερειακή Ενότητα και ένα κατανοητό και εύχρηστο συγκεντρωτικό γράφημα με τους εμβολιασμούς του τελευταίου μήνα. 

• Μπες στο tracker ►Εμβολιασμός Covid-19 (online tracker)


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram