Poweramp Equalizer - Φέρε τον ήχο του Spotify, του YouTube και άλλων εφαρμογών στα μέτρα σου

best equalizer app android 2021


Το Poweramp είναι μία από τις πιο γνωστές εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής για Android. Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ο καλός ισοσταθμιστής του, μέσω του οποίου μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση διάφορων συχνοτήτων και να φέρουμε τον ήχο στα γούστα μας. 
 
Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι ακούν μουσική από διάφορες εφαρμογές, όπως YouTube, Spotify και πολλές ακόμη. Οι δημιουργοί του Poweramp κατάλαβαν αυτή την αλλαγή εγκαίρως και έτσι επέλεξαν να κυκλοφορήσουν τον ισοσταθμιστή τους ως ξεχωριστή και αυτόνομη εφαρμογή.

Το Poweram Equalizer είναι ακριβώς αυτό, μία δωρεάν εφαρμογή που μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε συνολικά το πως ακούγεται ο ήχος της συσκευής μας. Έτσι μπορούμε να φέρουμε τον ήχο του Spotify στα μέτρα μας, να δούμε τις ίδιες ρυθμίσεις να εφαρμόζονται και στην εφαρμογή του YouTube, ή του YouTube Music!

Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια στους δημιουργούς του Poweramp που αναγνώρισαν τις νέες συνθήκες στο χώρο της μουσικής και διέθεσαν το εργαλείο τους αυτόνομο και δωρεάν, προς όφελος όλων των χρηστών!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος:  6.4MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Poweramp
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram