Realm Royale - Ένα δωρεάν battle royale παιχνίδι για όσους βαρέθηκαν το Fortnite

δωρεάν παιχνίδι playstation σαν fortnite

Μπορεί το Fortnite να είναι το πιο γνωστό battle royale παιχνίδι αυτή τη στιγμή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλες αξιόλογες προτάσεις. Το Realm Royale είναι μία από αυτές!

Πρόκειται για ένα spin-off παιχνίδι του γνωστού Paladins. Όπως και στο Fortnite έτσι και εδώ οι παίκτες παίζουν σε προοπτική τρίτου προσώπου. Το Realm Royale μετράει ήδη 3 χρόνια στην αγορά και έχει κερδίσει αρκετούς παίκτες.

Η ιστορία είναι γνωστή, 90 παίκτες πέφτουν από ένα αερόπλοιο και νικητής είναι αυτός που θα μείνει ζωντανός ως το τέλος. Ο κύκλος αρχίζει να περιορίζει τον κόσμο του παιχνιδιού, ενώ οι παίκτες ψάχνουν με αγωνία για όπλα και εξοπλισμό. Τι είναι αυτό όμως που κάνει το Realm Royale να ξεχωρίζει; Οι παίκτες διαλέγουν ανάμεσα στους διαθέσιμους χαρακτήρες. Εκείνοι χωρίζονται σε τέσσερις διαφορετικές κλάσεις, κάθε μία με τις δικές της ξεχωριστές ικανότητες. Παίζοντας, ο παίκτης ανεβάζει επίπεδο τον χαρακτήρα του και ξεκλειδώνει ολοένα και περισσότερες ικανότητες που θα του είναι χρήσιμες στο πεδίο της μάχης.

Φυσικά, υπάρχει η επιλογή και για παιχνίδι σε ομάδες, κάτι που ανεβάζει τον αριθμό των παικτών στους 100. Ενδιαφέρον έχει και το σύστημα crafting του παιχνιδιού, ενώ υπάρχει και ένα περίεργο σύστημα θανάτου. Αφού κάποιος σκοτωθεί, μετατρέπεται σε κοτόπουλο. Αν καταφέρει να επιβιώσει ως κοτόπουλο για κάποιο χρονικό διάστημα τότε μπορεί να επιστρέψει στη κανονική του μορφή!

Το Realm Royale διατίθεται εντελώς δωρεάν για υπολογιστές μέσω Steam, για PlayStation 4 & 5, για κονσόλες Xbox, αλλά και για Nintendo Switch!

Κατασκευαστής: Hi Rez Studios
Πηγή: realmroyale.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram