Simple Caller - Δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης κλήσεων χωρίς διαφημίσεις και αποκλεισμό αριθμών

δωρεάν εφαρμογή για κλήσεις χωρίς διαφημίσεις

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει διάφορες εφαρμογές για Android οι οποίες αντί για πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά εστιάζουν στην απλότητα. Τέτοιες εφαρμογές είναι κατάλληλες για πιο αδύναμες συσκευές ή για ανθρώπους που θέλουν απλά να κάνουν γρήγορα τη δουλειά τους, διατηρώντας παράλληλα καθαρή τη συσκευή τους.

Το Simple Caller είναι μία δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης κλήσεων που ακολουθεί την παραπάνω λογική. Οι δημιουργοί της εφαρμογής, εξειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα των απλών και εύχρηστων εφαρμογών. Μέσω του Simple Caller μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο, να δούμε τις επαφές μας αλλά και το ιστορικό κλήσεών μας. Παράλληλα, υπάρχει η επιλογή να ορίσουμε ταχείες κλήσεις, όπως και αγαπημένες εφαρμογές.

Εκτός από τα παραπάνω, ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η δυνατότητα να αποκλείσουμε ανεπιθύμητους και ενοχλητικούς αριθμούς. Μέσα από το μενού των ρυθμίσεων του Simple Caller μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το dark mode και τα χρώματα που προτιμάμε, για να του δώσουμε λίγο πιο προσωπικό χαρακτήρα.
 
Τέλος, η εφαρμογή δεν εμφανίζει καμία διαφήμιση, για αυτό και ξεχωρίζει. Το Simple Caller δεν συνδέεται στο διαδίκτυο, έτσι δεν υπάρχει κανένας φόβος για τα δεδομένα μας! Θα το βρείτε εντελώς δωρεάν στο Google Play Store μέσω του παρακάτω συνδέσμου!

Έκδοση: 5.18.0
Μέγεθος: 5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 6+
Κατασκευαστής: Simple Mobile Tools
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal