SNOW BROS - Το κλασικό Arcade παιχνίδι, ολόιδιο και δωρεάν στο κινητό σου

Snow Bros - Το κλασικό Arcade παιχνίδι δωρεάν στα κινητά
Ποιος δεν έχει μεγαλώσει με το Snow Bros τη δεκαετία του '90 και πόσα 20άρικα (δραχμές) θυμάσαι να ρίχναμε στο κερματοδέκτη του Arcade μηχανήματος (καμπίνας) στα «ηλεκτρονικά» της γειτονιάς! Το αγαπημένο παιχνίδι με τους δύο αξιαγάπητους χιονάνθρωπους, τα αδέρφια Nick και Tom, είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για Android και iOS συσκευές από την Mobirix, εταιρία δημιουργίας βιντεοπαιχνιδιών για smartphones, η οποία μας είχε απασχολήσει στο παρελθόν με το εξίσου εκπληκτικό Bubble Bobble.  

Για τους νέους φίλους μας, οι οποίοι δεν έχουν συναντήσει το παιχνίδι, να πούμε πως παίρνουμε τον έλεγχο ενός χιονάνθρωπου του Nick (και τον Tom όταν παίζουμε διπλό), και προσπαθούμε να εξολοθρεύσουμε τους εχθρούς μας αφού πρώτα τους μετατρέψουμε σε χιονόμπαλες χτυπώντας τους με τις χιονο-σφαίρες μας. 

Ένα κλασικό platform παιχνίδι με 50 συνολικά πίστες που ανά δέκα επίπεδα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και από ένα Boss. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, υπάρχουν διάφορα power-ups που μας επιτρέπουν να καλυτερεύσουμε το όπλο μας, που είναι  οι «σφαίρες» χιονιού αλλά και την ταχύτητά μας.

Κόκκινο φίλτρο: Γινόμαστε πιο γρήγοροι,
Μπλε φίλτρο: οι σφαίρες χιονιού γίνονται πιο χοντρές, άρα κάνουμε χιονόμπαλα τον εχθρό με λιγότερα χτυπήματα
Κίτρινο φίλτρο: Το όπλο μας έχει μεγαλύτερο μήκος δράσης. 
Πράσινο φίλτρο: γινόμαστε για λίγα δευτερόλεπτα ανίκητοι αφού φουσκώσουμε σαν μπαλόνι και καταστρέφουμε τους εχθρούς στο διάβα μας. Είναι αρκετός χρόνος για να βγάλουμε μια πίστα.

Καλή μας διασκέδαση. 

Έκδοση: 1.1.1
Μέγεθος: 49 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 + / iOS 9.0 +
Κατασκευαστής: Mobirix
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal