Αναβάθμιση Windows 10 Home σε Windows 10 Professional

Αναβάθμιση από windows 10 home σε Windows 10 Pro

Πριν προχωρήσουμε σε αναβάθμιση από Windows 10 Home σε Professional, είναι σημαντικό να είμαστε σίγουροι ότι πραγματικά το χρειαζόμαστε. Όσο απλό κι αν ακούγεται, η Home έκδοση απευθύνεται στους περισσότερους οικιακούς χρήστες και η Pro απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για δικτύωση, ώστε να συνδεόμαστε εύκολα σε εταιρικά δίκτυα, να αποκτάμε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή από έναν άλλο, να κρυπτογραφούμε τα δεδομένα μας και πολλά άλλα. Μπορείτε να συγκρίνετε τις διαφορές μεταξύ των δύο κάνοντας κλικ εδώ.

Πως γίνεται η αναβάθμιση

Στα Windows 10 η αναβάθμιση γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή. Αφού μπούμε στις ρυθμίσεις, επιλέγουμε το Σύστημα και στη συνέχεια πατάμε στις Πληροφορίες. 

Δείτε την εικόνα: 

Ρυθμίσεις για αναβάθμιση σε Windows 10 Pro



Στις πληροφορίες, θα δούμε πως υπάρχει μια επιλογή που γράφει: «Αλλαγή αριθμού κλειδιού προϊόντος ή αναβάθμιση της έκδοσης των Windows», την επιλέγουμε και στην επόμενη καρτέλα κλικάρουμε στο «Αλλαγή αριθμού-κλειδιού προϊόντος» όπου πρέπει να πληκτρολογήσουμε το κλειδί των Windows 10 Pro που μόλις αγοράσαμε. 




Αυτό ήταν, πλέον και μετά την τοποθέτηση του κλειδιού, θα έχεις ενεργοποιημένα τα Windows 10 Pro.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram