Wondershare Recoverit - Το πιο έμπιστο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων έχει δωρεάν έκδοση!

πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων και φωτογραφιών από σκληρούς δίσκους


Το Wondershare Recoverit είναι μία από τις δημοφιλέστερες λύσεις ανάκτησης αρχείων και δεδομένων. Μεγάλες εταιρίες όπως η Microsoft, Dell, Apple, Western Digital και IBM το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν.

Λόγω του κύρους του αλλά και του ποιοτικού του αποτελέσματος το Wondershare Recoverit είναι επί πληρωμή, και μάλιστα, συνδρομητικό. Ωστόσο υπάρχει μία δωρεάν έκδοσή του, η οποία μπορεί να σας ξελασπώσει με την ανάκτηση ενός αρχείου. Ο κύριος περιορισμός της είναι πως το μέγεθος των αρχείων που θα ανακτηθούν δεν ξεπερνά τα 100MB, καθώς μετά κλειδώνει. Όμως 100MB είναι αρκετά για κάποιες φωτογραφίες ή άλλα σημαντικά έγγραφα που χάθηκαν από έναν σκληρό δίσκο, έναν SSD, ένα USB stick ή μία κάρτα μνήμης.

To Recoverit υποστηρίζει περισσότερους από 1000 τύπους αρχείων, είτε πρόκειται για φωτογραφίες, είτε για έγγραφα. Παράλληλα, υποστηρίζονται όλοι οι τύποι μέσων αποθήκευσης όπως NTFS, FAT και πολλά ακόμη.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Αφού εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα μπορούμε να επιλέξουμε τον δίσκο ή τον φάκελο μέσα στον οποίο βρίσκεται το αρχείο προς ανάκτηση. Φυσικά, μπορούμε να επιλέξουμε τον τύπο του αρχείου (π.χ. αν είναι φωτογραφία και σε πιο format) κάτι που ίσως κάνει ταχύτερη ή πιο γρήγορη την ανάκτηση. Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό του Recoverit είναι πως μας εμφανίζει μία μικρογραφία του αρχείου πριν το ανακτήσουμε, ώστε να ξέρουμε αν είναι αυτό που επιθυμούμε.

Όπως ήδη αναφέραμε το Recoverit είναι μία αξιόπιστη λύση που στη δωρεάν έκδοσή του μπορεί να μας βοηθήσει αν χάσουμε κάποιο σημαντικό αρχείο. Σε περιπτώσεις που ο όγκος των αρχείων είναι σημαντικά μεγαλύτερος, μπορούμε να στραφούμε σε άλλα προγράμματα ή να επιλέξουμε να πληρώσουμε για το Recoverit.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, MacOS
Κατασκευαστής: Wondershare
Πηγή: recoverit.wondershare.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram