«Μετρονόμος» - Η μοναδική δωρεάν ελληνική εφαρμογή γονικού ελέγχου

Γονικός έλεγχος για υπολογιστές


Υπερβολική χρήση υπολογιστή από τα παιδιά, τέλος! Αν ο γονέας δεν έχει το χρόνο ή του ξεφεύγει μερικές φορές ο έλεγχος των παιδιών που απασχολούνται με τον υπολογιστή και το ίντερνετ, μείνετε ήσυχος/η διότι ήρθε ο δωρεάν και ελληνικός «Μετρονόμος» να θέσει μια ισορροπία! 

Ο «Μετρονόμος» είναι η μοναδική ελληνική και δωρεάν εφαρμογή για υπολογιστές, από τον καθηγητή πληροφορικής Σπύρο Νικολαΐδη, μέσω της οποίας μπορούμε να καθορίσουμε ημερήσια όρια ή και να δημιουργήσουμε εβδομαδιαίο πρόγραμμα που να περιορίζει τη λειτουργία του υπολογιστή και τη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πανεύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση του, ακόμα και από αρχάριους χρήστες, χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις. Όπως αναφέρει ο δημιουργός: «Μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε τον Μετρονόμο για όλα τα νεαρά μέλη της οικογένειάς μας, σε λιγότερο από 5 λεπτά.»

Με λίγα λόγια: 

  • Ελληνικότατο περιβάλλον, χωρίς δυσνόητες ορολογίες.
  • Μοντέρνα και «καθαρή» εμφάνιση, με ευδιάκριτα στοιχεία.
  • Ελαφρύ, ιδανικό ακόμη και για παλαιότερους υπολογιστές.
  • Με υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες και πως να το λειτουργήσουμε σωστά στον υπολογιστή, ακολουθούμε τον ελληνικό οδηγό από το επίσημο website της εφαρμογής. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως υπάρχει η λειτουργία «Διαχείριση κουπονιών», όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιβράβευση, αλλά και για αποθάρρυνση της λανθασμένης συμπεριφοράς.

Έκδοση
Μέγεθος: 3.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Σπύρος Νικολαΐδης
Πηγή: spinet.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram