TestBench - Συγκεντρωμένα ISO αρχεία από όλες τις εκδόσεις των Microsoft Office και Windows 10

download free MS office και Windows ελληνικά 2019 2016 2013



Το TestBench είναι μία απίθανη βιβλιοθήκη από ISO αρχεία προγραμμάτων, κυρίως installers των  Windows και Microsoft Office που μπορεί να κατεβάσει ο καθένας εντελώς δωρεάν. Αφού επισκεφθούμε την ιστοσελίδα, καλούμαστε να επιλέξουμε ποιο πρόγραμμα μας ενδιαφέρει. Ανάμεσα στα διαθέσιμα προγράμματα είναι το Microsoft Office, αλλά και ISO αρχεία από διάφορες εκδόσεις των Windows 10 και 8. Ο τρόπος λειτουργίας είναι αρκετά εύκολος και μέσα σε λίγα βήματα έχουμε έτοιμο τον σύνδεσμο λήψης. 

Για παράδειγμα, επιλέγουμε το Microsoft Office και μετά τη χρονολογία έκδοσης που μας ενδιαφέρει. Θα εμφανιστούν τα Office 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 και άλλες, όπως αυτές για MacOS!
Έπειτα, πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε Home, Student, Professional και άλλες εκδόσεις, ανάλογα με το τι είχε γίνει διαθέσιμο εκείνη τη χρονιά. Τέλος, μπορούμε να επιλέξουμε τι γλώσσα poy επιθυμούμε, π.χ. Ελληνικά ή Αγγλικά Office, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κατεβάσουμε επιπλέον language pack.

Στην ίδια ιστοσελίδα θα βρούμε και language packs για διάφορες εκδόσεις των Windows, αλλά και Virtual Machines τα οποία προσφέρει η ίδια η Microsoft!

Αξίζει να σημειωθεί πως το TestBench περιλαμβάνει μόνο ISO των προγραμμάτων, τα οποία προέρχονται από την ίδια την Microsoft. Για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ενός προγράμματος (π.χ. Office) θα χρειαστεί να προμηθευτούμε και ένα νόμιμο κλειδί προϊόντος για την ενεργοποίησή τους.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: tb.rg-adguard.net


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram