Youtube4KDownloader - Κατεβάζουμε τα πάντα από βίντεο και τραγούδια

Κατεβάζουμε βίντεο και μουσική από παντού


Σταματάμε ό,τι κάνουμε και δίνουμε βάση στα παρακάτω γραφόμενα διότι θα διαβάσουμε εκπληκτικά νέα! Με το Online και δωρεάν πρόγραμμα Youtube4KDownloader, μπορούμε να κατεβάσουμε τα άπαντα από το διαδίκτυο όσον αφορά βίντεο και μουσική. Ναι, καλά διαβάσατε, και δεν πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους. Πρόκειται για μια 100% δωρεάν υπηρεσία (μέχρι τώρα) που σου προσφέρει κατεβάσματα σε FHD ανάλυση βίντεο και μουσικής από όλες τις υπηρεσίες που διαθέτουν τέτοιο υλικό. Δηλαδή, μπορούμε να κατεβάσουμε από το Youtube, Vimeo, Facebook, Instagram, Dailymotion, Twitter, Twich και συνολικά πάνω από 900 sites!! 

Απλά, πηγαίνουμε στο website της εφαρμογής, επιλέγουμε τι θέλουμε να κατεβάσουμε και από που, βάζουμε το link του βίντεο ή του τραγουδιού που επιθυμούμε, επιλέγουμε την ποιότητα του αρχείου, και τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία! 

Αξίζει να σημειωθεί πως μας επιτρέπεται να κατεβάζουμε ολόκληρες λίστες από το Youtube με τη μία (!) και ολόκληρα κανάλια με το περιεχόμενό τους (!!). Φυσικά, όλα αυτά, χωρίς να εγκαταστήσουμε τίποτα στον υπολογιστή μας, διότι όπως γράψαμε, πρόκειται για web εφαρμογή. 


• Κατεβάστε άφοβα ► Youtube4KDownloader


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram