NetGuard - Ρύθμισε ποιες εφαρμογές του smarphone σου έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο

αποκλείω εφαρμογές από την πρόσβαση στο δίκτυο

Το NetGuard είναι μία απαραίτητη εφαρμογή για κάθε κάτοχο Android smartphone. Πρόκειται για μία εφαρμογή που ελέγχει ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καλύτερο έλεγχο στην κατανάλωση των δεδομένων μας, ενώ μπορούμε να βελτιώσουμε και την αυτονομία της συσκευής. Παράλληλα, μπορούμε να αποκόψουμε πλήρως κάποιες εφαρμογές, έτσι ώστε να μην μπορούν να στείλουν δεδομένα που -ίσως- καταγράφουν, σε κάποιο server, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλειά μας.

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα του είδους το NetGuard δεν απαιτεί η συσκευή μας να είναι root. Μπορεί να δουλέψει με οποιαδήποτε συσκευή, από Android 5.1 και πάνω, χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός. Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία διαφήμιση μέσα σε αυτό ή άλλου είδους καταχώρηση δεδομένων.

Όσον αφορά τις λειτουργίες, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ρυθμίσουμε την πρόσβαση μίας συσκευής στο διαδίκτυο. Μπορούμε για παράδειγμα να ρυθμίσουμε μία εφαρμογή να μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο, μόνο όταν η οθόνη μας είναι αναμμένη. Μία άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι η ειδοποίηση όταν μία εφαρμογή συνδέεται στο δίκτυο. Έτσι, έχουμε πλήρη έλεγχο του τι συμβαίνει με τη συσκευή μας και εντοπίζουμε πολύ εύκολα αν μία εφαρμογή συμπεριφέρεται ύποπτα.

Το NetGuard είναι θα λέγαμε μοναδικό στο είδος του! Για να το εγκαταστήσουμε, δεν έχουμε παρά να επισκεφθούμε την σελίδα του στο Google Play Store!

Έκδοση: 2.29
Μέγεθος: 2.6MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Marcel Bokhorst
Πηγή: Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram