«Σουίτα διαχείρισης δελτίων Τζόκερ» - Ένα ελληνικό δωρεάν πρόγραμμα για έλεγχο δελτίων με ένα κλικ

ελληνικό πρόγραμμα για έλεγχο δελτίων Τζόκερ


Σήμερα θα παρουσιάσουμε ένα ενδιαφέρον ελληνικό πρόγραμμα το οποίο θα λατρέψουν όσοι ασχολούνται με το Τζόκερ. Από το όνομά του, καταλαβαίνεις πως το Σουίτα Διαχείρισης Δελτίων Τζόκερ θέλει να κάνει τα πάντα με το συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι και τα καταφέρνει!

Ο προγραμματιστής του έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σε αυτό όλες τις χρήσιμες λειτουργίες που θα ήθελε ένα παίκτης του Τζόκερ. Αυτή που σίγουρα ξεχωρίζει είναι ο έλεγχος αν κέρδισαν τα δελτία μας, κάτι που μπορεί να γίνει με ένα μόνο κλικ.
Φυσικά μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα δελτία μας για να αυτοματοποιηθεί ακόμη περισσότερο η διαδικασία, ενώ με το πλήρες ιστορικό προηγούμενων κληρώσεων μπορούμε να δούμε αν έχουν κερδίσει ποτέ οι αριθμοί μας!

Όπως είναι λογικό, υπάρχει η δυνατότητα να δούμε το κόστος των δελτίων που φτιάχνουμε, αλλά και να φτιάξουμε ένα νέο δελτίο με βάση τους προσωποποιημένους τυχερούς αριθμούς μας (ημερομηνία γέννησης κ.α.). Στην τελευταία έκδοση (1.2), προστέθηκε πλήθος στατιστικών στοιχείων και η δυνατότητα εκτύπωσης όλου του ιστορικού σε απλό αρχείο κειμένου (txt).

Σε επόμενη ενημέρωση είναι στα σχέδια η πρόβλεψη μελλοντικών αριθμών μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Παρακάτω θα βρεις τους συνδέσμους για να κατεβάσεις την Σουίτα Διαχείρισης Δελτίων Τζόκερ στον υπολογιστή σου, εντελώς δωρεάν!


Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 20.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: FTL
Πηγή: mypythonjourney-ingreek.blogspot.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram