«Σουίτα διαχείρισης δελτίων Τζόκερ» - Ένα ελληνικό δωρεάν πρόγραμμα για έλεγχο δελτίων με ένα κλικ

ελληνικό πρόγραμμα για έλεγχο δελτίων Τζόκερ


Σήμερα θα παρουσιάσουμε ένα ενδιαφέρον ελληνικό πρόγραμμα το οποίο θα λατρέψουν όσοι ασχολούνται με το τυχερό παιχνίδι Τζόκερ. Από το όνομά του, καταλαβαίνεις πως το Σουίτα Διαχείρισης Δελτίων Τζόκερ θέλει να κάνει τα πάντα με το συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι και τα καταφέρνει!

Ο προγραμματιστής του έχει συγκεντρώσει όλες αυτές τις χρήσιμες λειτουργίες που θα ήθελε ένα παίκτης του Τζόκερ. Αυτή που σίγουρα ξεχωρίζει είναι ο έλεγχος αν κέρδισαν τα δελτία μας, κάτι που μπορεί να γίνει με ένα μόνο κλικ.
Φυσικά μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα δελτία για να αυτοματοποιηθεί ακόμη περισσότερο η διαδικασία, ενώ με το πλήρες ιστορικό προηγούμενων κληρώσεων μπορούμε να δούμε αν έχουν κερδίσει ποτέ οι αριθμοί μας!

Όπως είναι λογικό, υπάρχει η δυνατότητα να δούμε το κόστος των δελτίων που φτιάχνουμε, αλλά και να φτιάξουμε ένα νέο δελτίο με βάση τους προσωποποιημένους τυχερούς αριθμούς μας (ημερομηνία γέννησης κ.α.). Επιπλέον, υπάρχουν πλήθος στατιστικών στοιχείων και δυνατότητα εκτύπωσης όλου του ιστορικού σε απλό αρχείο κειμένου (txt).

Σε επόμενη ενημέρωση είναι στα σχέδια η πρόβλεψη μελλοντικών αριθμών μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Παρακάτω θα βρεις τους συνδέσμους για να κατεβάσεις την Σουίτα Διαχείρισης Δελτίων Τζόκερ στον υπολογιστή σου, εντελώς δωρεάν!

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 62.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Chris Fyt
Πηγή: mypythonjourney-ingreek.blogspot.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal