Wanderlog - Οργάνωσε και σχεδίασε τις διακοπές σου με αυτή τη φανταστική δωρεάν εφαρμογή

καλυτερη εφαρμογή για οργάνωση ταξιδιού


Με τον Ιούλιο να πλησιάζει, έφτασε εκείνη η εποχή που όλοι θα ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Σίγουρα, αν κάποιος είναι οργανωτικός, θα θέλει να έχει ένα πλήρες πρόγραμμα μπροστά του με όλες τις τοποθεσίες, τα εστιατόρια και τα αξιοθέατα που θέλει να επισκεφθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί μία αντίστοιχη εφαρμογή και από τότε που η Google κατάργησε το Google Trips δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο και δωρεάν.
 
Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, το Wanderlog που έρχεται να καλύψει επάξια αυτό το κενό! Πρόκειται για μία εφαρμογή που διατίθεται εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις, είτε σε συσκευές με λειτουργικό Android ή iOS, είτε μέσω της ιστοσελίδας της, ως web εφαρμογή!

Το Wanderlog είναι μία πολύ απλή στη χρήση εφαρμογή με πολλές όμως δυνατότητες! Αρχικά επιλέγουμε τις ημερομηνίες και τον προορισμό μας και έπειτα μας εμφανίζονται πτήσεις και ξενοδοχεία προς αυτόν τον προορισμό. Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο, μπορούμε να σχεδιάσουμε στον χάρτη τη διαδρομή μας, προσθέτοντας στάσεις οπουδήποτε επιθυμούμε. Αφού γίνουν τα παραπάνω μπορούμε να προσθέσουμε τοποθεσίες (αξιοθέατα, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, γήπεδα κ.α.) τα οποία θέλουμε να επισκεφθούμε, μαζί με τον χρόνο επίσκεψης. Έτσι ο χάρτης μας θα ενημερωθεί με όλα τα σημεία, αλλά και θα έχουμε ένα πρόγραμμα για το ταξίδι μας.

Οι δυνατότητες δεν σταματούν εδώ, αφού σε κάθε ταξίδι μπορούμε να καλέσουμε και άλλα άτομα, ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στο πλάνο. Ο καθένας μπορεί να προσθέτει σημεία στον χάρτη αλλά και σημειώσεις σε κάθε τοποθεσία. Τα δεδομένα συγχρονίζονται αυτόματα ανάμεσα σε όλες τις συσκευές, ενώ μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά και όταν είμαστε εκτός σύνδεσης, δυνατότητα ιδιαίτερα χρήσιμη σε ένα ταξίδι!

Αν ενθουσιάστηκες και εσύ με τα παραπάνω, μπορείς να το δοκιμάσεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Επισκέψου την ιστοσελίδα: wanderlog.com


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Web app, Android, iOS
Κατασκευαστής: Travelchime
Πηγή: wanderlog.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram