Wellpaper - Ένα live wallpaper που αλλάζει ανάλογα με το πως χρησιμοποιείς το smartphone σου

wallpaper live εφαρμογή για android


Πως θα σου φαινόταν να έχεις ένα live wallpaper στο smartphone σου που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για εσένα; Η νέα εφαρμογή από το OneLab Studio της OnePlus είναι μία πολύ ωραία και πρωτότυπη υλοποίηση της παραπάνω ιδέας.

Το WellPaper, όπως ονομάζεται, έχει πραγματικό στόχο πέρα από το να ομορφύνει τη συσκευή μας. Ο στόχος του είναι να μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως χρησιμοποιούμε το smartphone μας και να μοιράσουμε καλύτερα τον χρόνο μας. Η νέα εφαρμογή της OnePlus αντιλαμβάνεται τον λόγο που χρησιμοποιούμε την συσκευή μας, χωρίζοντας τις εφαρμογές σε 6 διαφορετικές κατηγορίες: Παιχνίδια, Κοινωνικά Δίκτυα, Επικοινωνία, Ψυχαγωγία, Εργαλεία  και Πληροφορίες/Εργασία, είναι οι κατηγορίες των εφαρμογών.
 
Αφού η εφαρμογή συλλέξει τα δεδομένα, τα προβάλλει στην αρχική μας οθόνη μέσα από όμορφα γραφικά. Έτσι, δημιουργείται ένα ενδιαφέρον live wallpaper όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν έναν από τους τρεις διαφορετικούς τρόπους απεικόνισης των πληροφοριών, ανάλογα με το γούστο τους.

Τέλος, η OnePlus θέλησε να βρει λύση και σε ένα από τα μεγάλα προβλήματα των live wallpapers. Το WellPaper ανανεώνεται όχι συνεχώς, αλλά όποτε ξεκλειδώνουμε τη συσκευή μας, καταναλώνοντας έτσι λιγότερη μπαταρία.

Έκδοση: 1.0.2
Μέγεθος: 31MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Oneplus (OneLab)
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram