CityWalks - Περπατάμε σε γνωστές πόλεις, μέσα από μία φανταστική ιστοσελίδα που έφτιαξαν Έλληνες

ελληνική ιστοσελίδα για βόλτες σε διάφορες πόλεις


Σε προηγούμενο άρθρο, είχαμε παρουσιάσει το Drive & Listen, μία φανταστική ιστοσελίδα που μας επέτρεπε να «οδηγήσουμε» σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού. Σήμερα, θα παρουσιάσουμε μία παρόμοια ιστοσελίδα, το City Walks! Μάλιστα, το City Walks είναι κατασκευασμένο από δύο Έλληνες, τον Αριστομένη Γεωργιόπουλο και την Άρτεμης Στίγκα!

Η κύρια διαφορά του City Walks σε σχέση με το Drive & Listen, είναι πως εδώ είμαστε πεζοί. Οι βόλτες μας γίνονται με τα πόδια και έτσι έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε αξιοθέατα, καταστήματα, κτήρια και όμορφα σοκάκια από όλες τις πόλεις. Θα λέγαμε πως με το City Walks ο χρήστης αντιλαμβάνεται ακόμη καλύτερα την πόλη και τον χαρακτήρα της, αφού πραγματικά νιώθει σαν να βρίσκεται εκεί. 

Ανάμεσα στις διαθέσιμες πόλεις είναι η Αθήνα, ο Βόλος τα Χανιά και το Ηράκλειο, αλλά και όλοι οι διάσημοι ταξιδιωτικοί προορισμοί, όπως η Κωνσταντινούπολη, η Βαρκελώνη, το Άμστερνταμ, το Τόκυο, η Μαδρίτη, το Μιλάνο, η Μόσχα και πάρα πολλές ακόμη. Νέες πόλεις προστίθενται πολύ συχνά, με τον Αριστομένη και την Άρτεμης πάντα να αναφέρουν την πηγή του εκάστοτε βίντεο.
 
Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μέρα/νύχτα! Μία ακόμη ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι η επιλογή «Cities during Covid» που εμφανίζει βίντεο τραβηγμένα την περίοδο της καραντίνας, όπου οι πόλεις είναι πολύ πιο ερημικές, κάτι που ίσως αρέσει σε ορισμένους.

Τέλος, υπάρχει  η επιλογή του «Beach Walks», και όπως καταλαβαίνεις, εδώ έχουμε βόλτες σε διάφορες παραλίες του κόσμου. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: citywalks.live

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal