Ferryhopper - Αναζήτησε δρομολόγια, σύγκρινε τιμές και κλείσε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τον υπολογιστή σου

online κράτηση εισιτηρίων πλοίου και σύγκριση τιμών

Μιας και οι καλοκαιρινές διακοπές των περισσοτέρων πλησιάζουν, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το Ferryhopper. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ελληνική μηχανή αναζήτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Μέσω του Ferryhopper μπορούμε να βρούμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα ελληνικά ή μη νησιά, αφού σε αυτό συμμετέχουν 41 διαφορετικές ακτοπλοϊκές εταιρίες! Ανάμεσά τους βρίσκονται όλες οι μεγάλες ελληνικές εταιρίες, αλλά και εταιρίες που εξυπηρετούν μικρότερα δρομολόγια. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή: Επιλέγουμε τον προορισμό μας και τις ημερομηνίες, και αν θέλουμε να πάρουμε μαζί μας αυτοκίνητο και πατάμε Αναζήτηση! Επίσης, υπάρχει η επιλογή να κάνουμε Island hopping, δηλαδή να πηγαίνουμε από το ένα νησί στο άλλο, και αυτό μας το προσφέρει η εταιρία ανάμεσα σε 250 λιμάνια και 10 διαφορετικές χώρες. 
 
Το Ferryhopper θα μας βρει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια και θα συγκρίνουμε μεταξύ τους αυτό που μας βολεύει περισσότερο αλλά και τις καλύτερες τιμές! Πέρα από απευθείας δρομολόγια, το Ferryhopper θα εντοπίσει και δρομολόγια με ανταπόκριση, κάτι που το κάνει μοναδικό στο είδος του!

 Η κράτηση γίνεται εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ασφάλεια, αφού χιλιάδες ταξιδιώτες εμπιστεύονται το Ferryhopper για τις διακοπές τους. Πέρα από την ιστοσελίδα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Ferryhopper μέσα από τις δωρεάν εφαρμογές του για Android ή iOS.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ferryhopper.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram