TechValue «Σύγκριση Κινητών» - Η καλύτερη μηχανή σύγκρισης κινητών στην Ελλάδα

Δωρεάν μηχανή σύγκρισης κινητών

Το Techvalue.gr έκανε κίνηση ματ στο χώρο των συγκρίσεων ανάμεσα σε κινητά τηλέφωνα και μάλιστα πρόκειται για την πρώτη μηχανή σύγκρισης κινητών στην Ελλάδα
Η μηχανή σύγκρισης κινητών του Techvalue είναι φυσικά δωρεάν, online και συγκρίνει πάνω από 20 σημεία για να σου πει που ξεχωρίζει ένα smartphone από ένα άλλο και στο τέλος δημιουργεί ένα συνολικό σκορ για να γίνεται ευκολότερη η σύγκριση στα μάτια των αναγνωστών.  

Είναι μια δυναμική μηχανή που όταν την δοκιμάσεις θα παρατηρήσεις πως διαχωρίζει τα αρνητικά και θετικά στοιχεία των συσκευών με χρώματα. 
Κόκκινο χρώμα είναι το αρνητικό, Πράσινο το θετικό και όπου βλέπεις Μπλε, υπάρχει ισοπαλία! Οι αρχάριοι χρήστες δεν χρειάζεται να έχουν πρότερη εμπειρία για να καταλάβουν ποια συσκευή είναι καλύτερη και ποια είναι αυτή που τους ταιριάζει. 

δωρεάν μηχανή σύγκρισης κινητών
Όπως ανακοινώνει ο δημιουργός του Techvalue, Μανώλης Αριστειδόπουλος: «Μέχρι τον Σεπτέμβριο που η μηχανή σύγκρισης θα είναι έτοιμη θα μπορεί να συγκρίνει πάνω από 35 σημεία»

Οπότε, στο άμεσο μέλλον, θα υπάρξουν και καλύτερες συνθήκες να συγκρίνουμε δύο κινητά μεταξύ τους αφού όπως μαρτυράει και η έκδοση της online μηχανής σύγκρισης τιμών, είναι σε beta στάδιο, δηλαδή δοκιμαστική έκδοση (1.6.1 beta) που συνεχώς βελτιώνεται. 

Ρίξε μια ματιά και ξεκίνα τις συγκρίσεις ► Techvalue.gr «Μηχανή σύγκρισης κινητών»


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram