Who touched my phone - Δες σε φωτογραφία, ποιος πήγε να ξεκλειδώσει το smartphone σου...

who touched my phone εφαρμογή

Έχεις υπόνοιες πως κάποιος ανοίγει το smartphone σου και το ψαχουλεύει κρυφά από εσένα; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να τον πιάσεις κανονικά στα πράσα! 
Το Who touched my phone είναι μία εκπληκτική δωρεάν εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να ασφαλίσεις τη συσκευή σου. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι αρκετά απλός. Αρχικά θα χρειαστεί εκκινήσουμε την εφαρμογή και έπειτα να κλειδώσουμε τη συσκευή μας. Αυτό ήταν! 
 
Όταν κάποιος προσπαθήσει να ξεκλειδώσει τη συσκευή μας εμείς ήδη τον έχουμε πιάσει, είτε αυτός τα καταφέρει είτε όχι. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα έχουμε μία φωτογραφία του, εκμεταλλευόμενοι την μπροστινή κάμερα της συσκευής. Το Who touched my phone θα μας ειδοποιήσει και για το πόσες φορές προσπάθησε να μαντέψει τον κωδικό μας. Αν όμως καταφέρει και ξεκλειδώσει τη συσκευή, εκτός από τη φωτογραφία θα έχουμε και μία λίστα με τις εφαρμογές που χρησιμοποίησε.

Είναι εμφανές πως το Who touched my phone είναι μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσουμε αν έχουμε αμφιβολίες για τους γύρω μας! Η εγκατάστασή του μπορεί να γίνει γρήγορα μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Έκδοση: 5.7
Μέγεθος: 3.7MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Midnight Dev
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram