AppLock Pro - Κλειδώνουμε με PIN ή δακτυλικό αποτύπωμα εφαρμογές του smartphone

κλείδωμα εφαρμογών με δακτυλικό αποτύπωμα ή PIN


Με τους περισσότερους να έχουμε ολόκληρη τη «ζωή» μας μέσα στα smartphones, σίγουρα το σωστό είναι να βρούμε τρόπους να τη προστατεύσουμε. Ένας καλός τρόπος είναι η χρήση μίας εφαρμογής όπως το AppLock Pro, η οποία ασφαλίζει τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή μας.
 
Με το AppLock μπορούμε να κλειδώσουμε συγκεκριμένες εφαρμογές, όποιες επιθυμούμε, ώστε να μην είναι προσβάσιμες από κανέναν, ακόμη και αν είναι ξεκλείδωτη η συσκευή μας. Το κλείδωμα μπορεί να γίνει είτε με κωδικό PIN, είτε με μοτίβο ή ακόμη και με δακτυλικό αποτύπωμα.

Πέρα από τη βασική λειτουργία, που είναι αρκετή για να κλειδώσουμε εφαρμογές όπως τα mail, τα μηνύματα, το Instagram ή το Facebook, το AppLock έχει και άλλα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα μπορεί να κλειδώσει και τις ειδοποιήσεις μίας συσκευής, ή να εμφανίζει ψεύτικο μήνυμα «σφάλματος» αν κάποιος προσπαθήσει να ανοίξει κάποιες εφαρμογές. 
 
Όμως το AppLock δεν σταματά εκεί, αφού μπορεί να τραβήξει μία selfie όταν κάποιος προσπαθήσει να ανοίξει μία εφαρμογή μας! Έτσι, θα μάθουμε αν κάποιος προσπάθησε, αλλά και ποιος! Τέλος, με τη δυνατότητα προγραμματισμένου κλειδώματος, μπορούμε να κλειδώσουμε τις εφαρμογές μας για όσο χρόνο θέλουμε ακριβώς.

Έκδοση: 3.1
Μέγεθος:  13MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής:  Eywin Apps
Πηγή: Google play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram