Camo - Μετέτρεψε το κινητό σου σε επαγγελματικού επιπέδου webcam για υπολογιστή

smartphone webcam
 

Πριν καιρό είχαμε παρουσιάσει το DroidCam και σήμερα ήρθε η ώρα να δούμε το νέο ανταγωνιστή του, το Camo. Για όποιον δεν γνωρίζει, πρόκειται για δωρεάν εφαρμογές που μας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μας ως webcam, στον υπολογιστή μας.

Η παραπάνω λειτουργία έχει πολλά πλεονεκτήματα. Αρχικά, η κάμερα του κινητού μας είναι πολύ ανώτερης ποιότητας από αυτές που υπάρχουν στην αγορά και πωλούνται ως webcam. Ταυτόχρονα, τους τελευταίους μήνες οι τιμές των webcam έχουν αυξηθεί, σε σημείο που η αγορά τους δεν είναι καθόλου συμφέρουσα.

Το Camo όχι μόνο μας αφήνει να χρησιμοποιήσουμε το smartphone μας ως κάμερα, αλλά προσφέρει και άλλες λειτουργίες. Για παράδειγμα, μας αφήνει να εφαρμόσουμε φίλτρα πάνω στην εικόνα μας, ή να χρησιμοποιήσουμε άλλες κάμερες της συσκευής, αν έχει πολλές. Ο χρήστης μπορεί να φέρει πλήρως την εικόνα στα μέτρα του, χρησιμοποιώντας μέχρι και το flash της συσκευής. Φυσικά υπάρχει η πληρωμένη και η δωρεάν έκδοση, με τις διαφορές να αναλύονται στο manual της εφαρμογής. 

Τέλος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Camo σε Windows και Mac υπολογιστές με τις αντίστοιχες εφαρμογές για Android και iOS. Στο download link που θα δείτε στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείτε στο επίσημο website όπου θα κατεβάσετε την εφαρμογή για τον υπολογιστή (Client) και την αντίστοιχη για το κινητό τηλέφωνο και είσαστε έτοιμοι. 

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android / Windows / Mac / iOS / Android
Κατασκευαστής: Reincubate
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram