Legends of Runeterra - Το card game των δημιουργών του League of Legends που σαρώνει

league of legends riot legends of runeterra


Το Legends of Runeterra είναι ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2020 από τους δημιουργούς του League of Legends, δηλαδή την Riot Games. Ο τίτλος προσφέρεται εντελώς δωρεάν και είναι διαθέσιμο για υπολογιστές, αλλά και για smartphone ή tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.
 
Όπως στα περισσότερα παιχνίδια με κάρτες, έτσι και εδώ ο παίκτης πρέπει να μηδενίσει την υγεία του αντιπάλου του. Οι κάρτες χωρίζονται σε πολλούς τίτλους αλλά και σε 9 «περιοχές». Κάρτες από την ίδια περιοχή έχουν παρόμοια στοιχεία. Πάνω στις κάρτες εμφανίζονται πάρα πολλοί γνωστοί ήρωες του League of Legends, ενώ κάνουν την εμφάνισή τους και άλλοι χαρακτήρες από το σύμπαν της Runeterra.

Το Legends of Runeterra έχει καταφέρει να κερδίσει πολυάριθμους παίκτες. Ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας του είναι φυσικά η σύνδεση με το LoL και η υψηλή ποιότητα που διαθέτουν τα γραφικά του. Παράλληλα, το gameplay του είναι άκρως εθιστικό, κάνοντας τον παίκτη διαρκώς να θέλει να προχωρήσει και να τελειοποιήσει την συλλογή των καρτών του. Τέλος, ο τίτλος είναι αρκετά φιλικός για νέους παίκτες, κάτι που δεν συμβαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια του είδους.

Μέσω των παρακάτω συνδέσμων μπορείς να κατεβάσεις και εσύ, δωρεάν, το Legends of Runeterra στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σου!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: PC, Android, iOS
Κατασκευαστής: Riot Games
Πηγή: playruneterra.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram