microMathematics - Μία πανίσχυρη επιστημονική αριθμομηχανή με υποστήριξη γραφικών για Android

 

Το microMathematics είναι μία πολύ ισχυρή εφαρμογή ανοικτού κώδικα για επιστημονικούς υπολογισμούς σε συσκευές Android. Πρόκειται για μία επιστημονική αριθμομηχανή η οποία μας επιτρέπει να κάνουμε πολύ πολύπλοκες πράξεις.

Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του microMathematics είναι η υποστήριξη γραφικών παραστάσεων, μέχρι και σε 3 διαστάσεις, οι οποίες σίγουρα θα φανούν χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις. Φυσικά, η εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις γνωστές μαθηματικές πράξεις, ενώ διαθέτει πάρα πολλές μαθηματικές συναρτήσεις. Μάλιστα, υποστηρίζει και διάφορους τύπους μονάδων, είτε SI, είτε διαφορετικές. 

Εκτός από τις παραπάνω δυνατότητες, το πρόγραμμα υποστηρίζει τη δημιουργία δικών μας συναρτήσεων, ενώ μπορεί να εξάγει δεδομένα ακόμη και σε μορφή LaTeX. Σίγουρα όλα αυτά ίσως ακούγονται ήδη περίπλοκα για τους περισσότερους, όμως οι δημιουργός φρόντισε να δημιουργήσει μία πολύ χρήσιμη «How to use» σελίδα με πολλά παραδείγματα.

Μπορούμε να βρούμε το microMathematics εντελώς δωρεάν στη σελίδα του στο Github, στην οποία μπορείς να οδηγηθείς μέσω του download link που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου. Επιπλέον, αν θες να στηρίξεις τον δημιουργό του, έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις την εφαρμογή μέσα από την σελίδα του στο Google Play Store.

Έκδοση: 2.22
Μέγεθος: 5.73MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Mkulesh
Πηγή: github.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram