S.O.S. Security Suite - Δωρεάν απομάκρυνση ιών και βελτιστοποίηση του υπολογιστή μας

πρόγραμμα απομάκρυνσης ιών
 


Το S.O.S. Security Suite είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων για τον υπολογιστή μας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εύχρηστο πρόγραμμα το οποίο είναι αποτελεσματικό απέναντι σε ιούς, adware αλλά και spyware, που ίσως έχουν «μολύνει» το μηχάνημά μας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το S.O.S. Security Suite, δεν είναι antivirus, αλλά ένα πρόγραμμα που θα πρέπει να χρησιμοποιούμε παράλληλα με το antivirus μας. Ο λόγος για αυτό είναι πως δεν παρέχει προστασία πραγματικού χρόνου, παρά μόνο αν εμείς κάνουμε έλεγχο. Αφού ελέγξουμε τον υπολογιστή μας για επιβλαβές λογισμικό, το S.O.S. Security Suite όχι μόνο θα απομονώσει το λογισμικό αφού πρώτα τρέξει, αλλά και υπόσχεται να μην το αφήσει ποτέ να τρέξει στον υπολογιστή μας. Ευτυχώς, υπάρχει και η δυνατότητα whitelist, για εφαρμογές που ίσως εμφανίζονται εσφαλμένα ως κακόβουλες.

Εκτός από τα παραπάνω το S.O.S. Security Suite είναι ικανό να εντοπίσει προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζει το σύστημά μας και έπειτα να βελτιστοποιήσει την απόδοσή του. Άλλωστε, από εκεί προκύπτει και το όνομά του Secure and Optimal System! Μάλιστα, μέσω της καρτέλας dashboard μπορούμε να έχουμε μία γρήγορη εικόνα από το υλικό (hardware) και την κατάσταση του συστήματός μας!

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, το S.O.S. Security Suite είναι 100% καθαρό από διαφημίσεις και  100% δωρεάν. Ο δημιουργός του έχει στόχο να βοηθήσει τους πάντες να έχουν ένα καθαρό και υγιές σύστημα. Τέλος, αφού το τρέξουμε, έχουμε την επιλογή για εγκατάσταση ή για χρήση ως φορητή εφαρμογή!

Έκδοση: 2.7.6.0
Μέγεθος: 16.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Carifred
Πηγή: carifred.com
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal