Vov Video Converter - Δωρεάν μετατροπή βίντεο από μία μορφή σε άλλη με μεγάλη ευκολία

Von Video Converter - Δωρεάν μετατροπή αρχείων βίντεο


Το Vov Video Converter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows που μπορεί να μετατρέψει με ευκολία βίντεο από τη μία μορφή σε άλλη. Χρησιμοποιώντας το, μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι η επιτομή της ευχρηστίας σε αυτό που κάνει. Δεν έχω δει πιο εύκολο πρόγραμμα από αυτό! 

Υποστηρίζονται όλα τα δημοφιλή φορμάτ βίντεο όπως AVI, QuickTime Video (MOV), MP4, WEBM, MPEG, FLV, WMV, Matroska Video (MKV). Υποστηρίζει επίσης φορμάτ ήχου MP3 και WAV. 

Το Vov Video Converter χρησιμοποιεί τεχνολογία FFmpeg. Το FFmpeg είναι υπεύθυνο για την ομαλή μετατροπή των πιο δημοφιλών μορφών βίντεο χωρίς απαίτηση κωδικοποιητών βίντεο (Video Codecs).

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, πως εκτός από την εγκαταστάσιμη έκδοση (.exe), υπάρχει και ως portable, δηλαδή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Von Video Converter χωρίς να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας. 

Έκδοση: 2.1
Μέγεθος: 15.06 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Von Soft
Πηγή: https://vovsoft.com/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram