Consider- Αμέτρητες δωρεάν Ελληνικές γραμματοσειρές για κατέβασμα

ελληνικές γραμματοσειρές δωρεάν


Το Consider.gr είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα, που ανάμεσα σε άλλα, προσφέρει κάτι μοναδικό. Στη στήλη Consider Fonts, η ομάδα που απαρτίζει τη ιστοσελίδα, παρουσιάζει ελληνικές γραμματοσειρές τις οποίες προσφέρει εντελώς δωρεάν. Αρκετός κόσμος, έρχεται αντιμέτωπος συχνά με το πρόβλημα πολλών γραμματοσειρών που δεν υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες, πράγμα που κάνει την εύρεση ποιοτικών ελληνικών γραμματοσειρών να μην είναι τόσο εύκολη.
 
Το Consider λύνει το παραπάνω πρόβλημα, αφού κάθε Παρασκευή δημοσιοποιείται ένα νέο blog post, μέσα στο οποίο υπάρχουν γραμματοσειρές με υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων. Οι γραμματοσειρές διατίθενται εντελώς δωρεάν και ο καθένας μπορεί να τις κατεβάσει στον υπολογιστή του. Έπειτα μπορεί να τις εγκαταστήσει σε αυτόν, ή να τις χρησιμοποιήσει σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, όπως το Photoshop.

Μέχρι στιγμής έχουν ανέβει 53 blog posts με ελληνικές γραμματοσειρές, κάτι που τις κάνει αμέτρητες. Για να κάνει την αναζήτηση ευκολότερη, η ομάδα του Consider δημιούργησε το δικό της online εργαλείο, μέσα από το οποίο μπορούμε να δοκιμάσουμε online μία γραμματοσειρά, πριν την κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: consider.gr

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram