Fabby - Δημιούργησε εντυπωσιακές selfie διορθώνοντας ατέλειες και αλλάζοντας χρώμα στα μαλλιά σου

εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών


Αν θέλεις να ξετρελάνεις τους φίλους σου και να δημιουργήσεις εντυπωσιακές selfie τότε οι εφαρμογές Fabby είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσένα. Πρόκειται για δύο δωρεάν εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για Android και iOS.

Με το Fabby μπορούμε να δώσουμε νέο αέρα στις selfie φωτογραφίες μας. Η εφαρμογή μπορεί να αντικαταστήσει το φόντο σε φωτογραφίες και να μας μεταφέρει σε άλλες τοποθεσίες. Παράλληλα μας επιτρέπει να θολώσουμε το φόντο, με ένα όμορφο εφέ bokeh, που θυμίζει λήψεις από επαγγελματικές μηχανές. Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν διάφορα φίλτρα για να τελειοποιήσουμε το δέρμα μας, σβήνοντας όλες τις «ατέλειες».

Το Fabby Look, πάει την επεξεργασία ένα βήμα παραπέρα, επιτρέποντάς μας να αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών μας. Ανάμεσα στις επιλογές υπάρχουν και «περίεργα» χρώματα, όπως μοβ, ροζ και μπλε! Μάλιστα, η εφαρμογή μάς αφήνει να δούμε τα μαλλιά μας βαμμένα και σε πραγματικό χρόνο, σαν πραγματικός καθρέπτης.

Η επιτυχία των δύο εφαρμογών ήταν τόσο μεγάλη που η Google αγόρασε την ομάδα πίσω από αυτές. Πρόκειται για δύο 100% δωρεάν εφαρμογές και καθαρές από ενοχλητικές διαφημίσεις, πράγμα πολύ σπάνιο για εφαρμογές του είδους.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Research at Google
Πηγή: fab.by
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram