Folder Painter - Άλλαξε εύκολα το χρώμα των φακέλων του υπολογιστή σου

αλλαγή χρώματος σε φακέλους windows


Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δώσουνε περισσότερη σημασία στην οργάνωση του υπολογιστή τους και να το φέρουν στα μέτρα τους όχι μόνο στο χρηστικό κομμάτι, αλλά και στο αισθητικό. Το Folder Painter είναι ένα πρόγραμμα για Windows που «πατάει» σε αυτή την ανάγκη και μπορεί να μας βοηθήσει και στις δύο περιπτώσεις.

Όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, τρέχοντας το, μπορούμε να αλλάξουμε εύκολα και γρήγορα το χρώμα των φακέλων μας όπως τους βλέπουμε μέσα από την Εξερεύνηση Αρχείων ή στην Επιφάνεια Εργασίας. Πρόκειται για μία δυνατότητα που δεν έχουν τα ίδια τα Windows, παρότι φαίνεται να είναι πολύ χρήσιμη.

Για παράδειγμα, μπορούμε να έχουμε έναν πράσινο φάκελο στον οποίο θα βάζουμε αρχεία με οικονομικό περιεχόμενο ή αρχεία Excel, έναν κόκκινο φάκελο για ταινίες και οτιδήποτε άλλο σκεφτούμε. Με αυτό τον τρόπο και εμείς θα εντοπίζουμε ευκολότερα τους φακέλους μας ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να ταιριάξουμε τα χρώματα με την εικόνα που χρησιμοποιούμε ως wallpaper, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα.

Αφού τρέξουμε το πρόγραμμα έχουμε δύο επιλογές. Είτε να το χρησιμοποιήσουμε ως φορητή εφαρμογή για να αλλάξουμε γρήγορα το χρώμα κάποιων φακέλων, είτε να το εγκαταστήσουμε. Στην δεύτερη περίπτωση θα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε το χρώμα φακέλων πολύ εύκολα, απλά κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε αυτούς!



Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 500 ΚΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Sordum
Πηγή: sordum.org
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram