My Air Bridge - Αποστολή μεγάλων αρχείων έως 20GB εντελώς δωρεάν

αποστολή μεγάλων αρχείων


Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να στείλουμε ένα μεγάλο αρχείο σε φίλους ή συναδέλφους, αλλά οι γνωστές λύσεις δεν μας καλύπτουν. Για παράδειγμα, το γνωστό WeTransfer έχει όριο στα 2GB, όμως τι γίνεται στην περίπτωση που το αρχείο μας είναι μεγαλύτερο;

Εδώ έρχεται το My Air Bridge, μία ενδιαφέρουσα online πλατφόρμα που από την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει. Με την βοήθεια του, μπορούμε να μοιραστούμε εντελώς δωρεάν αρχεία μεγέθους έως 20 GB. Η αποστολή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους και ο πρώτος μοιάζει ο πιο βολικός. Εμείς εισάγουμε τα αρχεία ή τους φακέλους που θέλουμε να στείλουμε σε έναν online φάκελο και έπειτα δημιουργείται ένας σύνδεσμος που οδηγεί σε αυτόν.

Ο δεύτερος τρόπος αποστολής είναι η δημιουργία ενός mail. Εδώ θα χρειαστεί να εισάγουμε τη διεύθυνσή μας, τη διεύθυνση του παραλήπτη, το θέμα και το περιεχόμενο του μηνύματός μας και τέλος τα αρχεία μας. Και στις δύο περιπτώσεις τα αρχεία μας θα φιλοξενούνται στην σελίδα του My Air Bridge για 2 με 3 ημέρες. Σίγουρα το όριο είναι μικρότερο από αυτό του WeTransfer, το οποίο τα κρατάει για 7 ημέρες, ωστόσο η δυνατότητα αποστολής μεγάλων αρχείων κάνει το My Air Bridge να έχει προβάδισμα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως στην περίπτωση αγοράς κάποιου επί πληρωμή πακέτου, το My Air Bridge μπορεί να λειτουργήσει και ως online χώρος αποθήκευσης (cloud), αλλά επιτρέπει και την προστασία των αρχείων με κωδικό και κωδικοποίηση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Μy Air Bridge
 

σ.σ: Ευχαριστούμε πολύ τον αναγνώστη του site μας Κώστα Ρέτζε, που μας υπέδειξε το εν λόγω πρόγραμμα.

Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram