Notebloc - Φωτογράφισε έγγραφα και μοιράσου τα ως PDF με το smartphone σου

εφαρμογή για σκανάρισμα σε PDF από φωτογραφία


Το Notebloc είναι μία εφαρμογή document scanner ή σαρωτής εγγράφων, στα Ελληνικά. Αφού το εγκαταστήσουμε, δωρεάν, στη συσκευή μας, μπορούμε να αρχίσουμε να την χρησιμοποιούμε ως σαρωτή.

Αρκεί να βγάλουμε φωτογραφία το έγγραφο ή την σελίδα που θέλουμε να αποθηκεύσουμε. Τότε το Notebloc θα την μετατρέψει σε PDF και θα μας επιτρέψει να την αποθηκεύσουμε. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, ενώ τα ενσωματωμένα εργαλεία υπόσχονται το ιδανικότερο αποτέλεσμα. Η εφαρμογή θα αναγνωρίσει τις γωνίες, θα κάνει τις απαραίτητες περικοπές ενώ θα διαγράψει τις σκιές.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, η εφαρμογή μάς επιτρέπει να συνδυάσουμε περισσότερες από μία σελίδες σε ένα αρχείο PDF, πριν αυτό δημιουργηθεί και αποθηκευτεί. Παράλληλα, υποστηρίζει όχι μόνο έγγραφα αλλά και αποδείξεις ή παραστατικά, ζωγραφιές και σκίτσα. 

Όλα τα παραπάνω, εντελώς δωρεάν, από μια απλή και εύχρηστη δωρεάν εφαρμογή, ανεπτυγμένη από μία εταιρία που φτιάχνει τετράδια στην Βαρκελώνη! Όχι και άσχημα.


Έκδοση: 4.1.3
Μέγεθος: 13MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Notebloc
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram