Sound Lock - Βάλε εύκολα όριο στον ήχο του υπολογιστή σου

έλεγχος έντασης υπολογιστή


Το Sound Lock είναι ένα από τα δωρεάν προγράμματα που μας πρότεινε αναγνώστης μας για παρουσίαση, και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην το κάνουμε πράξη. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows, με πολύ απλή αλλά χρήσιμη λειτουργία. 

Πολλές φορές παρακολουθώντας ένα βίντεο ή μία ταινία αναγκαζόμαστε να χαμηλώνουμε την ένταση του ήχου, διότι σε πολλά σημεία υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στον ήχο (πχ, πυροβολισμοί). Το Sound Lock έρχεται να μας βγάλει από αυτή τη κουραστική διαδικασία, επιτρέποντάς μας να θέσουμε ένα όριο στην ένταση του ήχου. Μόλις ο ήχος που παράγεται ξεπεράσει αυτό το όριο, το Sound Lock θα πιάσει δουλειά και θα χαμηλώσει την ένταση του υπολογιστή μας.



Το Sound Lock μάς δίνει αρκετές επιλογές για να ρυθμίσουμε με ακρίβεια την λειτουργία του. Για παράδειγμα μπορούμε να έχουμε διαφορετικό όριο ανά συσκευή αναπαραγωγής, όπως ακουστικά ή ηχεία. Αντίστοιχα, μας επιτρέπει να θέσουμε διαφορετικό όριο ανά κανάλι αναπαραγωγής ή να χρησιμοποιήσουμε ένα γενικό (όριο) που θα ανταποκρίνονται όλοι οι ήχοι από οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιούμε στον υπολογιστή.

Όπως καταλάβατε η χρήση του είναι αρκετά απλή, όμως η λειτουργία του αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη. Μέσω του παρακάτω συνδέσμου μπορούμε να κατεβάσουμε το Sound Lock και να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 51KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: 3appes
Πηγή: 3appes.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram