Βάλε τα Windows 11 σε ΜΗ συμβατό PC χωρίς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ

Αναβάθμιση σε Windows 11 σε μη συμβατό υπολογιστή


Αν δεν είναι συμβατό το PC σου με τα Windows 11, μπορείς με ένα απλό, δωρεάν και ανοικτού κώδικα εργαλείο να αναβαθμίσεις (από Windows 10) ή να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με μία και μόνο κίνηση!
Κατεβάζοντας το εργαλείο Universal Media Creation Tool από αυτό το link που οδηγεί στο github και αφού το τρέξεις, επιλέγεις τον αριθμό 11 από τη λίστα που θα σε βγάλει αρχικά. 

Στη συνέχεια καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε τρία (3) ουσιαστικά κουμπιά, ανάλογα τι θέλεις να κάνεις:

Με το Auto Setup κάνεις αναβάθμιση από τα Windows 10 (που έχεις) σε Windows 11, χωρίς φυσικά να χάσεις τα αρχεία σου (καλού κακού πάρε ένα backup), με το Create USB βάζεις τα Windows 11 σε ένα USB Flash στικάκι για να κάνεις καθαρή εγκατάσταση, (εδώ χάνονται τα αρχεία σου), και με το Create ISO, δοκιμάζεις τα Windows 11 σε μια εικονική μηχανή ή αν θες τα βάζεις (πατροπαράδοτα) σε ένα DVD. 

Η συνέχεια είναι απλή, το εργαλείο αναλαμβάνει από μόνο του να παρακάμψει όλους του (υποτιθέμενους) περιορισμούς στο hardware που έχει θέσει η Microsoft, να κατεβάσεις τα Windows, και με αποτέλεσμα να μπορείς να εγκαταστήσεις τα Windows 11 κανονικά σε οποιοδήποτε σύστημα και να έχεις, ΝΟΜΙΜΑ και ΕΥΚΟΛΑ.

Τέλος, αν δεν κατάλαβες πώς θα το κάνεις, η Έλενα Σωτήρη από το PCsteps, έφτιαξε ένα βίντεο που σε καθοδηγεί βήμα προς βήμα. 
 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal